Chociaż mi bardziej pasowała Łomża 0.00%. Nawet mój mąż się śmiał że faktycznie jak piwo piwo tylko alkoholu nie czućLech free lager 0.00% kochana też są w 0.5l mąż mi w stokrotce kupował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chociaż mi bardziej pasowała Łomża 0.00%. Nawet mój mąż się śmiał że faktycznie jak piwo piwo tylko alkoholu nie czućLech free lager 0.00% kochana też są w 0.5l mąż mi w stokrotce kupował
Ooo tak? Widzisz a mi pani w sklepie ppwiedziała, ze te 0.5l mają wlaśnie zawartość alkoholu poniżej 0.5%, a to kłamczucha [emoji14]Lech free lager 0.00% kochana też są w 0.5l mąż mi w stokrotce kupował
Haha no popatrz co za kłamczuszka no [emoji14]Ooo tak? Widzisz a mi pani w sklepie ppwiedziała, ze te 0.5l mają wlaśnie zawartość alkoholu poniżej 0.5%, a to kłamczucha [emoji14]
Chociaż mi bardziej pasowała Łomża 0.00%. Nawet mój mąż się śmiał że faktycznie jak piwo piwo tylko alkoholu nie czuć
Oj mysl pozytywnie. @ nie ma wiec nadzieja jestJuż się zaczyna pobolewanie brzucha, ale małpy dalej nie ma. Pewnie będzie to samo co u Migdalove - nadzieja, beta, cuda, a na koniec i tak okres przyjdzie
Ladnie ciemnieje wiec owocnych stan zyczeKurczę albo mam zwidy albo test ciemnieje... Oby wytrzymalo Jeszce z 3 dni co by pecherzyk urosl.
Coś tam widać najlepiej skocz na betę i będziesz miała pewność [emoji4]Hej . Robiłam test. Jakiś cień cienia wyszedł. Okresu brak... Nawet nie wiem czy zauważycie ten cień...
A ten cień pojawił się w ciągu 5 minut? Widac.widać u mnie pierwsze też takie były. Powtórz jutro, albo najlepiej skocz na beteHej . Robiłam test. Jakiś cień cienia wyszedł. Okresu brak... Nawet nie wiem czy zauważycie ten cień...