zuzik85
Fanka BB :)
mam...533.Super gratulacje ! Beta na pewno będzie piękna :*
nie mogę uwierzyć...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam...533.Super gratulacje ! Beta na pewno będzie piękna :*
Gratuluję! Zarażaj nas tu ciążą!mam...533.
nie mogę uwierzyć...
Oh znam takie małżeństwo.Jeżeli chodzi o owulacji to zawsze czuje jajnik i to za każdym razem lewy i właśnie mam mokro dużo ciągnącego śluzu i duuuża chęć na seks [emoji14]
Walentynek nie obchodzimy bo uważam to za bzdurne święto ( oczywiście bez urazy dla wszystkich którzy je obchodzą). Z narzeczonym okazujemy sobie miłość na codzień poprzez szacunek i zrozumienie a nie kwiatek raz do roku w walentynki... Mam pełno znajomych, którzy w walentynki robią wszystko na pokaz : kwiatki, czekoladki, kolacje romantyczne przy świecach i inne cuda wianki oczywiście wszystko skrupulatnie udokumentowane na fejsiku a potem przychodzi 15.02 i drą koty i mało co się nie pozabijają także tego...
Super [emoji4] gratulujęmam...533.
nie mogę uwierzyć...
Ja biore od 2 do 5dc. Owulke mam przeważnie w 15dc, chociaż ostatnio była w 17. Kiedy masz monitoring?Witajcie [emoji8] 2 dc więc zaczynam clo. Czytałam o nim duzo i praktycznie wszędzie piszą ze pierwsza tabletke bierze się 5 ew. 3 dc. Czy ktos tez mial zalecenia tak jak ja? [emoji4] no i pytanie ktore najbardziej mnie nurtuje, kiedy powinna pojawic się owulka?
Miłego dnia wszystkim życzę [emoji173]
U mnie wczoraj 11dc ciesze się bo ja zawsze miałam dość pózno. To pewnie razem będziemy testować masz jeszcze jakiś monitoring?U mnie w poniedziałek na monitoringu też był pęcherzyk 16mm, to był 10dc