Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] gratuluje!!Obecna! Czekam właśnie na wynik beta hcg po dwóch kreskach na teście
gratulacje! Beta będzie piękna napewnoObecna! Czekam właśnie na wynik beta hcg po dwóch kreskach na teście
Super, to teraz rozbicie zdrowomam...533.
nie mogę uwierzyć...
Super, to teraz rosnijcie zdrowo
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]Ja biore od 2 do 5dc. Owulke mam przeważnie w 15dc, chociaż ostatnio była w 17. Kiedy masz monitoring?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wizyta wypada na 6dc, owulacje ostatnio mam w 10dc. Zastanawiam się czy pod tym kątem będzie coś widać, jakieś pęcherzyki...W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]
Proszę o zaktualizowanie @ 27.02Pytania, które będe zadawać codziennie - Czy zaktualizować wasze dane w tabelce? Czy zgadzają się tam wasze dane?
Jeśli wam wygodniej możecie pisać tutaj, a jak chcecie to możecie wysyłać w prywatnej wiadomości, tam na pewno nie umknie mi nic.