reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja biore od 2 do 5dc. Owulke mam przeważnie w 15dc, chociaż ostatnio była w 17. Kiedy masz monitoring?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]

@mazia91 @Baffi26 jesteście już na liście. :) Fajny zbieg okoliczności, obie tak samo macie na imię, ta sama data @ i cykl starań. ;) Już drugi raz u nas taki przypadek. Oby to wam szczęście przyniosło! :)

W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]
U mnie wizyta wypada na 6dc, owulacje ostatnio mam w 10dc. Zastanawiam się czy pod tym kątem będzie coś widać, jakieś pęcherzyki...

Pytania, które będe zadawać codziennie - Czy zaktualizować wasze dane w tabelce? Czy zgadzają się tam wasze dane?
Jeśli wam wygodniej możecie pisać tutaj, a jak chcecie to możecie wysyłać w prywatnej wiadomości, tam na pewno nie umknie mi nic. :)

reklama
Pytania, które będe zadawać codziennie - Czy zaktualizować wasze dane w tabelce? Czy zgadzają się tam wasze dane?
Jeśli wam wygodniej możecie pisać tutaj, a jak chcecie to możecie wysyłać w prywatnej wiadomości, tam na pewno nie umknie mi nic. :)
Proszę o zaktualizowanie @ 27.02

Do góry