reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@KatiNails wspaniale :)!!! Wielkie gratulacje. Maja cudna kruszynka, do schrupania. Dogrywajcie się teraz dziewczyny i jak najprędzej do domciu :).

@Mujer gratuluję II. Wszystko będzie dobrze!!!

Ja się urlopuję 8). Oczywiście gdzieś tam w tyle głowy starania kołaczą, ale nie nakręcam się. Co ma być to będzie.

Dziewczyny w 1dc głowy bdo góry! Moim zdaniem forum niczego nie zmienia, nie sprawia samo w sobie, że się nakręcamy. A jeżeli już wpływa na psychikę to na lepsze, bo można się wygadać itd. ale może ja mam specyficzne odczucia.

Trzymam kciuki za Was staraczki!!!

reklama
Musi być napisane IgG toksoplazmoza, bo inaczej będzie IgG calkowite czyli nic Ci nie powie. To samo z IgM. Musi być określone, że to immunoglobulina przeciwko konkretnej chorobie. Oprócz różyczki IgG, tokso IgG i IgM można rozważyć CMV IgM, jak jeszcze nie miałaś to glukoza na czczo.
A orientujesz się jaki jest koszt tych badań ? Nie miałam glukozy

@KatiNails zdrówka dla malutkiej
No i zaczął się 9 cs..... Właśnie trwa 1 dc.... :-( ehh już mam dość widocznie nie dane nam jest mieć maleństwo.... Za dwa tygodnie wizyta u lekarza i mam nadzieję że coś to pomoże a na chwilę obecną odpuszczam ten cykl, nie mierze temperatury, nie biorę wiesiołka, nic nie analizuje i nie liczę i tak nic z tego i tak tylko mam nadzieję że uda mi się tak całkiem o tym nie myśleć i z forum też się żegnam nic tu po mnie pa może kiedyś wrócę
O syna Kochana starałam się 13 cykli :) spokojnie :*

@IrenaX na toksoplazmoze, różyczkę i cytomegalie (IGG i IGM tylko) robi się w 1 trymestrze ciąży i tak, u większości lekarzy obowiązkowo, więc nie wiem czy jest sens. Teraz skupilabym się bardziej na hormonach, tarczycy i homocysteinie
Dziekuje za odpowiedz:) aaa to i tak hormonów teraz nie można jeszcze zrobic co nie?

Dziewczyny Majeczka 2450g i 50 cm. Ale odpukać ok.
Gratulacje raz jeszcze:*
@KatiNails zdrówka dla malutkiej
No i zaczął się 9 cs..... Właśnie trwa 1 dc.... :-( ehh już mam dość widocznie nie dane nam jest mieć maleństwo.... Za dwa tygodnie wizyta u lekarza i mam nadzieję że coś to pomoże a na chwilę obecną odpuszczam ten cykl, nie mierze temperatury, nie biorę wiesiołka, nic nie analizuje i nie liczę i tak nic z tego i tak tylko mam nadzieję że uda mi się tak całkiem o tym nie myśleć i z forum też się żegnam nic tu po mnie pa może kiedyś wrócę
Magda u mnie niestety też pierwszy dzień cyklu ;((( Ja też się czasem zastanawiam czy ja się czasem nie nakręcam poprzez forum ...
Dziewczyny to moze dobrze Wam zrobi odpoczynek i okaze sie ze pod koniec cyklu przyjdziecie sie pochwalic pozytywem:)

No to w szoku jestem...pozytyw jak nic...akurat ostatni test mialam...

Załączniki

• 20180728_210048.jpg
    20180728_210048.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry