kasiula222
Fanka BB :)
Kasieńka to test ciążowy? Nie jest tak łatwo nie zaglądać tu bo to forum uzależniaDobrze prawilas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasieńka to test ciążowy? Nie jest tak łatwo nie zaglądać tu bo to forum uzależniaDobrze prawilas
To test owu [emoji6]Kasieńka to test ciążowy? Nie jest tak łatwo nie zaglądać tu bo to forum uzależnia
Tak mi się wydawałoTo test owu [emoji6]
Piękny pozytyw i tak idealnie w 14 dc tak samo jak u mnie w tym cyklu owu była tak książkowo będziemy testować w podobnym czasie, bo ja dzisiaj 16dc. I najlepsze jest to, że jak @ nie przyjdzie wcześniej to będę testować w 4 rocznicę ślubuNo to w szoku jestem...pozytyw jak nic...akurat ostatni test mialam...
To test owu Co do forum zgadzam sie ale mam czasami takie chwile ze z tydzien musze odpoczac od niego ale mimo wszystko wracam tu jak bumerangKasieńka to test ciążowy? Nie jest tak łatwo nie zaglądać tu bo to forum uzależnia
To super ze bede miala duszyczke do testowania. Praktycznie idziemy leb w leb Super by bylo gdy bus na ta rocznice dostala prezent w postacji 2 kresek.Piękny pozytyw i tak idealnie w 14 dc tak samo jak u mnie w tym cyklu owu była tak książkowo będziemy testować w podobnym czasie, bo ja dzisiaj 16dc. I najlepsze jest to, że jak @ nie przyjdzie wcześniej to będę testować w 4 rocznicę ślubu
Gratulacje ! [emoji4]Dziewczyny Majeczka 2450g i 50 cm. Ale odpukać ok.
Jest cudowna [emoji7]Dziękujemy [emoji173]️
Mala ma się dobrze dostała 10 punktów. Ale problem z odruchem ssania. Jak już wstanę po cc to będziemy ćwiczyć żeby jak najszybciej wyjść do domu [emoji7]Zobacz załącznik 882341