reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No to w szoku jestem...pozytyw jak nic...akurat ostatni test mialam...
Piękny pozytyw:) i tak idealnie w 14 dc :) tak samo jak u mnie w tym cyklu owu była tak książkowo ;) będziemy testować w podobnym czasie, bo ja dzisiaj 16dc. I najlepsze jest to, że jak @ nie przyjdzie wcześniej to będę testować w 4 rocznicę ślubu:)

Piękny pozytyw:) i tak idealnie w 14 dc :) tak samo jak u mnie w tym cyklu owu była tak książkowo ;) będziemy testować w podobnym czasie, bo ja dzisiaj 16dc. I najlepsze jest to, że jak @ nie przyjdzie wcześniej to będę testować w 4 rocznicę ślubu:)
To super ze bede miala duszyczke do testowania. Praktycznie idziemy leb w leb:) Super by bylo gdy bus na ta rocznice dostala prezent w postacji 2 kresek.

Boziuu jaka znow burza u mnie i ulewa:( z kazdej str sie błyska a sama z corka jestem :(

@Kasienka3b super pozytyw. Tylko działać. Mam przeczucie ze to Twoj cykl:)

reklama
Dziewczynyyyyy zaraz mi cycki pękną :(((( od dwóch dni zaczęło się pobolewanie w okolicach skutków a dziś chodzenie w staniku było katorgą... Jutro 32dc, więc @ powinna się pojawić i już być lepiej... Niech przychodzi wredna małpa..

Do góry