martoosia04
Fanka BB :)
Kati, śliczna dziewczynka :* do schrupania!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby teraz Wam juz nic nie przeszkodzilo i 3 mam kciuki bys zaszla jak najszybciejA my mamy datę ślubu nową już 9 listopad. Salę inną też będziemy mieli a do ślubu jedziemy ogórkiem. Mam nadzieję, że do ślubu już uda mi się zajść w ciążę. Chociaż zastanawiam się, czy jednak może lepiej poczekać bo jak teraz zajdę to w 3 miesiącu ciąży w sukienkę się nie zmieszczę
Cudowne wiesciMelduję się po wizycie: 5mm człowieczka z mrygającym serdduchem. Niestety zdjęcia nie mam.
Dziewczyny Majeczka 2450g i 50 cm. Ale odpukać ok.
Gratulacje @KatiNails Dużo zdrówka dla Was
Kiedy masz dostać @? Poczekaj spokojnie do terminu i wtedy jeśli nie przyjdzie zrobHej
Jakiś czasu temu wstawiłam zdjęcie testu z cieniem kreski , zrobiłam następnego dnia i też był cień.. niestety dzisiaj nie wyszło już nic...zero .. białe pole.. nie wiem czemu te dwa testy wyszły z bladziutkimi kreskami. .
Chyba nigdy nie zrobię już testu przed terminem
Pozdrawiam Was
Dziękujemy [emoji173]️
Mala ma się dobrze dostała 10 punktów. Ale problem z odruchem ssania. Jak już wstanę po cc to będziemy ćwiczyć żeby jak najszybciej wyjść do domu [emoji7]Zobacz załącznik 882341