Cześć dziewczyny! Ja dopiero włączyłam komputer, nie mam nawet kiedy z wami pisać.
Za mną drugi dzień bycia nianią. Byłyśmy dzisiaj już same, ale dałyśmy sobie radę.
Małej wychodzą zęby kolejne i daje jej to trochę w kość, do tego jakaś infekcja bo kaszel wybudzał ją z drzemki. Ogólnie było ok, marudziła trochę przed drugą drzemką, ale co się dziwić, dorosły jak go coś boli czy źle się czuje to humoru dobrego też nie ma.
U mnie 17dc, odkąd biorę duphaston ciągle mam pełno śluzu. Cóż zobaczymy co z tego wyjdzie.
Hej dziewczyny bylam u gina. Okazalo sie ze miesiaczka spoznia mi sie przez torbiela. Dostalam leki na wywolanie miesiaczki.Tak wiec nadzieje ulecialy. Czekam do miesiaczki i zaczynamy od nowa
Witaj! Wybacz, że dopiero Cię witam, ale jak wspomniałam wyżej, no nie miałam jak wcześniej. Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, zerknij na nią jeśli chcesz nasze grono trochę poznać.
Jeśli chcesz być dopisana do tabelki - zapoznaj sie z danymi i napisz mi je.
Przykro mi z powotu torbieli, oby szybko dało się ją 'zlikwidować' i trzymam kciuki za kolejny cykl.
Cześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć ☺ to nasz 2 miesiąc prób i też czekam na wyniki tych starań. To mój 29 dc. Niestety cykle mam nieregularne średnio ok. 35 dni i nie wiem czy się udalo. Chcialam poczekać jeszcze tydzień z testowaniem, ale dziś mnie pokusiło i zrobiłam test. 2 kresek "chyba" nie ma. Wydaje mi się, że jakiś mega delikatny zarys jest, ale chyba to tylko moje pobożne życzenia
Zobacz media 718804
Witaj! Ja tam kreseczkę widzę.
Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki aby testy były coraz bardziej wyraźniejsze.
Cześć
mogę do Was dołączyć? Cykl starań 2. 27 dc, cykle mam 30 dniowe. Za 2 dni bede testowac
Witaj! Pewnie, że możesz kochana!
W grupie zawsze raźniej.
Trzymam kciuki za testowanie.
Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz abym Cię do niej dopisała, zapoznaj się z danymi i napisz mi je.
Hej jestem nowa
mam 27 lat jestem ze śląska mam jednego synka od 4 cykli się staramy o drugiego dzidziusia @ ma nastąpić 08.03
Witaj!
Widzę, że sporo dziewczyn ma termin @ na 8 marca.
Trzymam kciuki za najbliższe testowanie. Prowadzimy tabelkę na pierwszej stronie wątku, zapoznaj się z nią, a jeśli chcesz być do niej dopisana to napisz mi dane jakie tam wpisujemy a ja Cię dopiszę.