IrenaX
Fanka BB :)
Moje nogi i pupa tez masakra, tyle ze u mnie gorzej bo ja niższa i kazdy dodatkowy kg widać ;/Jak już o ćwiczeniach mowa to ja zaczęłam biegać nie jakoś super regularnie jak pogoda pozwala, nie mam raczej kg do zrzucenia bo jestem szczupła, ale moja uda i pupa wołają o pomoc rozlewające się na boki z masą cellulitu, nie wiem na ile przyczynia się do tego niedoczynność tarczycy, ale wygląda to słabo, jem raczej normalnie, na śniadanie owsianka, drugie śniadanie zblendowane owoce, na obiad zjadłam zupę warzywna, podwieczorek kilka pancakesow z jogurtem naturalnym, na kolację albo jakaś kanapka albo dokończę te pancesy zobaczę, więc raczej odżywiam się ok, a nogi totalnie do dupy wyglądają :/ wzrostu mam około 164 cm i ważę 53-54 kg
zreszta jakieś 6-7 lat temu schudłam 10kg a nawet 12kg, wtedy miałam upragniona wagę, byłam szczuplutka, może nawet troszke za chuda, ale bardzo dobrze się czułam a teraz znowu 8kg do przodu od tamtej wagi... chciałabym wrócić do starej wagi, ale ja tak bardzo uwielbiam jeść