reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cały czas myśle, dlaczego to mnie spotkało ;( czy za dużo się stresowałam, czy może nie tak nasienie, czy jakiś błąd zrobiłam :( czy po prostu chciałam to przyspieszyć, a natura i tak swoje zrobiła... milion pytan... ;( czemu wszystkie znajome w około maja zdrowe dzieciątka bez problemu zaszły, a u mnie takie problemy :(
Irena przepraszam że pytam, straciłaś dzieciatko?

reklama
Przykre jest to, ze tak się stało, ale z drugiej strony jak myśle o tym jak zaszłam, jak patrzyłam z niedowierzaniem na testy, jak Wam pisałam, jak wspieralyscie i gratulowalyscie to jest to dla mnie takie wzruszające ale zarazem fajne uczucie...
oczywiscie (pomijając to co było potem)...
Zostawiłam sobie na pamiątkę zdjęcie z usg i testy. Co jakiś czas zaglądam, łezka kręci się w oku, ale teraz bede mądrzejsza i ostrożniejsza, bo to była ciężka lekcja...
ale jestem silna i bede czekac na rozwój wydarzeń - mam nadzieje, ze już w niedalekiej przyszłości bede mogła cieszyć się razem z Wami, bo wierze ze każda z Nas zajdzie jak najszybciej ❤️

Przykre jest to, ze tak się stało, ale z drugiej strony jak myśle o tym jak zaszłam, jak patrzyłam z niedowierzaniem na testy, jak Wam pisałam, jak wspieralyscie i gratulowalyscie to jest to dla mnie takie wzruszające ale zarazem fajne uczucie...
oczywiscie (pomijając to co było potem)...
Zostawiłam sobie na pamiątkę zdjęcie z usg i testy. Co jakiś czas zaglądam, łezka kręci się w oku, ale teraz bede mądrzejsza i ostrożniejsza, bo to była ciężka lekcja...
ale jestem silna i bede czekac na rozwój wydarzeń - mam nadzieje, ze już w niedalekiej przyszłości bede mogła cieszyć się razem z Wami, bo wierze ze każda z Nas zajdzie jak najszybciej [emoji173]️
Przykro mi ze cie to spotkało [emoji22]
Niestety dzieje sie to tak często [emoji22]

Wybacz bo nie pamietam twoj tz robil badanie nasienia ? Bo staraliscie sie długo, może tam jest przyczyna ?

Ciąża nie rozwijała się prawidłowo, na początku beta pięknie przyrastala, a potem już ledwo co... 8 tydzień, diagnoza- ciąża obumarła...
nie było widać zarodka, 2 tyg. temu miałam zabieg
Bardzo mi przykro kochanie [emoji8][emoji22] Wiem słońce co teraz czujesz :( jedynie co ci mogę napisać to to że będziesz mamą, w końcu wyjdzie słoñce, a jak będziesz w ciąży to ten malutki aniołek w niebie będzie wspaniałym aniołem stróżem dla maleństwa pod sercem i potem :* zdjęcia i testy są piękną pamiątką. Też mam takie pudełko z takimi rzeczami i często do nich wracam choć minęło już 6lat.

No to faktycznie wszystko robisz by mysli zajac czyms innym:) Podziwiam ze uczysz sie francuskiego. Ja 3 lata w szkole sie uczylam i uwazam ze ciezki jezyk. Co do silowni to super. Tez myslalam ale teraz lato wiec wybrslam opcje rower i smigamy z mezem i synem:) Ostatnio trase zrobilismy 42km.
A to Ty blisko do godziny 0...kiedy bedziesz testowac? I fajnie by bylo zaviazyc razem:)
Kochana ja nawet nie testuje w tym cyklu bo był bez żadnej stymulacji, a seks zaraz po poprzedniej @ i jakoś 3 dni temu, więc już grubo po terminie kiedy ostatnio miałam owu:)
Ciąża nie rozwijała się prawidłowo, na początku beta pięknie przyrastala, a potem już ledwo co... 8 tydzień, diagnoza- ciąża obumarła...
nie było widać zarodka, 2 tyg. temu miałam zabieg
Irenka, wszystko zrobiłaś tak jak trzeba, żaden żel na pewno nie spowodował straty ciąży... Czasem po prostu tak się dzieje... Na pewno szybciuteńko doczekasz się dzidziusia, my wszystkie się doczekamy - wierzę w to [emoji173]

Pojechałam po test z Rossmana. Jutro od rana lub pojutrze zrobię. Patrząc na temp. faktycznie 21dc jest o wiele bardziej prawdopodobny co do owu.

Usunęłam sobie tę jedną temperaturę i wskoczyła owu w to miejsce które obstawiamy (i ja sama też obstawiam, że wtedy bardziej prawdopodobna była owu) ale od razu pokazuje, że czas na [emoji173]️ by cos z tego wyszło był słaby. [emoji173]️ były wieczorem więc 3 dni przed owu...

IMG_2104.JPG

Załączniki

• IMG_2104.JPG
    IMG_2104.JPG
    351,3 KB · Wyświetleń: 277
reklama
Witajcie.
Podczytuje was co jakiś czas. Przedstawiałam się już wcześniej, mieliśmy zaczynać starania ale ciagle coś i w kółko to odkładamy.. czy przy wyborze witamin sugerujecie sie zawartością choliny? w ogole słyszałyście o tym? kiedyś rzucił mi się własnie artykuł o cholinie i o jej dużym znaczeniu przy planowaniu. Z tego co widziałam tylko jeden preparat ma choline i jest to ten prenatal duo. Ja póki co biore femibion ze względu na foliany (robiłam test na mutacje)

Do góry