reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny... bo tak czasami myśle, czy może niepotrzebnie ten żel conceive plus użyłam (co prawda zaszłam po nim) ale czy to on moglbyc w pewnym sensie sprawca tego co się stało? Nie wiem czy umiem wytłumaczyć co mi chodzi, żebyście zrozumiały :oops: ale Chodzi mi o to ze np. może jak było coś z nasieniem nie tak a pomimo tego żel przytrzymał plemniki i zaszłam to była to taka „naciągana” ta ciąża (byle by była) kurde nie umiem tego wytłumaczyć :p w sensie ze jakby miała być ciąża to i bez żelu by była

Cały czas myśle, dlaczego to mnie spotkało ;( czy za dużo się stresowałam, czy może nie tak nasienie, czy jakiś błąd zrobiłam :( czy po prostu chciałam to przyspieszyć, a natura i tak swoje zrobiła... milion pytan... ;( czemu wszystkie znajome w około maja zdrowe dzieciątka bez problemu zaszły, a u mnie takie problemy :(

No właśnie nie był [emoji849] ale już myślałam, że skoro dwa dni po terminie @ to krecha i tak wyjdzie... wyślę M. może z rana do innej apteki i zrobię z pierwszego moczu.
Ja robiłam najczulszym testem 10ml/U i mi pokazał baaaardzo jasna kreseczkę dzień przed @... ale następnym razem już nie bede tak szybko robić, dopiero jak bd mi się spóźniała miesiączka, teraz chyba już bede bardziej ostrożna i mam nadzieje ze bede czekac cierpliwie i się nie nakręcać aż tak jak wcześniej :cool2:

Ja robiłam najczulszym testem 10ml/U i mi pokazał baaaardzo jasna kreseczkę dzień przed @... ale następnym razem już nie bede tak szybko robić, dopiero jak bd mi się spóźniała miesiączka, teraz chyba już bede bardziej ostrożna i mam nadzieje ze bede czekac cierpliwie i się nie nakręcać aż tak jak wcześniej :cool2:

Tylko chodzi o to, że mi się spóźnia 2 dni już.

Jadę do Rossmana po ten czulszy test. Jutro zrobie rano.

No właśnie nie był [emoji849] ale już myślałam, że skoro dwa dni po terminie @ to krecha i tak wyjdzie... wyślę M. może z rana do innej apteki i zrobię z pierwszego moczu.
No jakby patrzec na to ze owu byla troszke później tak jak napisalam wyzej to możliwe ze jeszcze nie jesteś po terminie [emoji848]

reklama
Tylko chodzi o to, że mi się spóźnia 2 dni już.

Jadę do Rossmana po ten czulszy test. Jutro zrobie rano.
Zrób jeszcze raz jutro. Pamiętam jak mi 2dnia spóźnienia w ciąży z synkiem wyszedł taki cień cienia cienia że go nawet nie zauważyłam, dopiero po kilku godzinach gdy go chciałam wyrzucić coś tam zauwazaylam pod swiatlem(i tylko ja to widziałam bo m. nic), zrobiłam kolejny dwa dni później i już bledziutka ale widoczna kreseczka. 3mam bardzo mocno kciuki za fasolke

Do góry