reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Zobaczymy, aczkolwiek prawdę mówiąc czekam na @. Czuję się tak jak przed leczeniem tarczycy, a już tyle czasu był spokój. Jestem załamana, rozdrażniona, chce mi się wyć, jest mi nie dobrze, brzuch wielki, słabo mi, ogólnie przeje**ne... :(
Ja z moją Julą przytyłam 24kg.
5mcy po porodzie biegalam juz w swoich ubraniach sprzed ciąży...
potem leniwy tryb zycia nie pracowalam i aktualnie waze tyle co przy porodzie.nie mam sily sie tym nawet przejmowac.

Zobaczymy, aczkolwiek prawdę mówiąc czekam na @. Czuję się tak jak przed leczeniem tarczycy, a już tyle czasu był spokój. Jestem załamana, rozdrażniona, chce mi się wyć, jest mi nie dobrze, brzuch wielki, słabo mi, ogólnie przeje**ne... :(
Cześć objawów to Ty ze stresu możesz mieć. Musisz się zrelaksować. Niech Ci przyszły mąż gorąca kąpiel ze swieczkami i winem zrobi :*

jakie to uczucie że strzelił? ja się też zastanawiam czy u mnie pękają...
Nagły chwilowy ostry ból, a potem 15 min promieniowania w nogę :) ale ja mam takie przypadki wrażliwe. Bo też czułam kiedy się zaczęło zagnieżdżanie i faktycznie 48h później cien cienia na teście i beta z krwi tego samego 9.27

Pozytywne, w sensie, że kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej ? W takim razie nie ma sensu ich u Ciebie stosować, bo nie wyznaczą owu, skoro cały cykl są pozytywne ?
Nie, że cały cykl są pozytywne, wyznaczają owu i bledną, ale zdarzyło się, że w terminie @ wyszedł pozytywny, a w ciąży nie byłam

Nagły chwilowy ostry ból, a potem 15 min promieniowania w nogę :) ale ja mam takie przypadki wrażliwe. Bo też czułam kiedy się zaczęło zagnieżdżanie i faktycznie 48h później cien cienia na teście i beta z krwi tego samego 9.27
wow ale Ci dobrze:) ja mam klucia jajnikow i ogolnie bol przy owu ale takich szczegolow bym nie wybadala.

reklama
A powiedz mi pamiętasz jakie miałaś TSH przed rozpoczęciem leczenia ?

Do góry