paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak zaznaczacie @ jeśli np. dostanę w piątek późnym wieczorem koło 23 to zaznaczyłam już sobotę ale w zasadzie może powinnam zaznaczyć piątek [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaznaczam pierwszy dzień w którym zużyłam więcej niż jedną podpaske / tampon. Wiem że głupio to brzmi, ale chodzi o to że jak dostaje na noc to zaznaczam następny dzień, a nie że cały dzień biegam "zakorkowana" jednym tamponem [emoji23]Dziewczyny a jak zaznaczacie @ jeśli np. dostanę w piątek późnym wieczorem koło 23 to zaznaczyłam już sobotę ale w zasadzie może powinnam zaznaczyć piątek [emoji848]
Skąd wiesz że akurat byłaś wtedy owulka udało ci się zajść?@kasiula222 u mnie od pierwszego pozytywnego testu lh minęło jakieś 12h niecałe do owu
Jak sobie pomyślę, że w ciąży mogę tyć jak cholera to aż się boję tego wszystkiego. Przez to złe samopoczucie zawalam pracę, kierownicy nie zadowoleni. ;/Uuu to nic dalej czekamy i zaciskamy kciuki [emoji8]
Raz ze mam bolesne owu i czułam jak pęcherzyk strzdlil 15 minut mi w nogę promieniowało. A dwa tak udało się aktualnie 35tc. Za równe 4 tygodnie ccSkąd wiesz że akurat byłaś wtedy owulka udało ci się zajść?
Kochana każda w ciąży tyje. No to przecież norlane. Nie myśl o tym teraz. Jak urodzisz będziesz myślała o zgubieniu wagi :*Jak sobie pomyślę, że w ciąży mogę tyć jak cholera to aż się boję tego wszystkiego. Przez to złe samopoczucie zawalam pracę, kierownicy nie zadowoleni. ;/
W pierwszej ciąży przytyłam w 10 tygodni 15kg więc cholernie mnie to przeraża.Kochana każda w ciąży tyje. No to przecież norlane. Nie myśl o tym teraz. Jak urodzisz będziesz myślała o zgubieniu wagi :*
Kazda ciąża inna. Ja z synem 16kg i zostało mi 10kg nadprogramowych. Teraz z Majka 6,5kg. Więc jak do porodu będzie Max 10 to będzie dobrze.W pierwszej ciąży przytyłam w 10 tygodni 15kg więc cholernie mnie to przeraża.
o powiekszeniu rodziny.. o pracy czy jest sens zebym sie tak wyniszczala psychicznie i zdrowotnie...Ja dziś byłam u gina. Wszystko pięknie się oczyscilo, nie ma śladu po ciąży (trochę to smutne), ale przynajmniej możemy już działać dalej [emoji846]O czym tak myślisz?
Zobaczymy, aczkolwiek prawdę mówiąc czekam na @. Czuję się tak jak przed leczeniem tarczycy, a już tyle czasu był spokój. Jestem załamana, rozdrażniona, chce mi się wyć, jest mi nie dobrze, brzuch wielki, słabo mi, ogólnie przeje**ne...Kazda ciąża inna. Ja z synem 16kg i zostało mi 10kg nadprogramowych. Teraz z Majka 6,5kg. Więc jak do porodu będzie Max 10 to będzie dobrze.
Żona kuzynka z kolei 32kg w ciąży przytyła a kilka miesięcy po chudsza niż przed ciąża. Także Gosia spokojnie nie ma reguły :*