reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej kochane. Okropny dzień za mną. To tego ten okres nie chce przyjść, brzuch mi dwukrotnie wywaliło, nie wiem czy to gazy, czy to woda ale naprawdę już super wyglądałam a teraz takie coś. Nie mam już siły, źle się czuję, do tego piersi zaczynają mnie boleć. Było już tak super, regularne cykle, bezbolesne praktycznie...

Hej kochane. Okropny dzień za mną. To tego ten okres nie chce przyjść, brzuch mi dwukrotnie wywaliło, nie wiem czy to gazy, czy to woda ale naprawdę już super wyglądałam a teraz takie coś. Nie mam już siły, źle się czuję, do tego piersi zaczynają mnie boleć. Było już tak super, regularne cykle, bezbolesne praktycznie...
Będziesz powtarzać betę?

Niby od pierwszego pozytywnego w ciągu 24- 72 godzin powinna wystąpić ...Może ktoś mnie poprawi jaka źle myślę bo już sama głupieje . Też mnie dziś troszkę jajnik pobolewa a test negatywny. Ale wczoraj też coś tam delikatnie czułam ...Ale te organizmy kobiety sa różne
Czyli całkiem możliwe, że u mnie właśnie jest ;) zobaczymy jutro co test pokaże ;) a powiedz mi robisz zawsze mniej więcej o tej samej godzinie czy różnie ?

To ja dziś byłam u lekarza i młoda mi orła wywinęła. Całą ciąże ułożenie glowkowe, a tu nagle pośladkowe. Tzn mi to tam różnicy nie robi bo i tak będzie cc ale jestem w szoku ze w 35tc się obróciła. No i okazuje się że będzie malutka. A nastawialam się na dziecko wielkośći syna ponad 3,5kg.
Także wysyłamy Wam z Majeczką Jeszcze ciążowe fluidki :* cały czas trzymamy kciuki żebyście szybko zobaczymy dwie kreseczki na testach ciążowych i kochane serduszka na usg [emoji173]️
Maja o ile dobrze kojarzę będzie pierwszym dzieciątkiem z tego forum i mam nadzieję że teraz będą się sypać u Was pozytywne testy jeden za drugim [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry