paulina1994
Fanka BB :)
Dobrze, im szybciej owulka tym szybciej można działać oby tylko ten stan rzeczy utrzymał się do października przynajmniej [emoji4]U mnie było dokładnie tak samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, im szybciej owulka tym szybciej można działać oby tylko ten stan rzeczy utrzymał się do października przynajmniej [emoji4]U mnie było dokładnie tak samo.
Ja teraz mam 8 cykl z euthyroxem i takie akcje ale to też nie regularne przyjmowanie leków i do tego szpital i te antybiotyki. Może to przez to. Zobaczymy co powie lekarz.Dobrze, im szybciej owulka tym szybciej można działać oby tylko ten stan rzeczy utrzymał się do października przynajmniej [emoji4]
Jasne, kwestia dźwigania to już całkiem inna sprawa i jak najbardziej wtedy L4 popieram, ja się zdecydowałam na zmianę pracy i byłam świadoma, że będę musiała odłożyć starania na jakiś czas, ale to była jedyna słuszna decyzjaJa pracuję w Mrówce i ciągle coś dźwigam, klienci nie są mili itp. Ja jak tylko zajdę w ciąże to od razu na l4, najchętniej to w ogóle bym się zwolniła ale teraz przed ślubem nie mogę.
Ja bardzo pilnuje takich leków oczywiście nie wstaje z budzikiem żeby euthyrox wziąć, ale naszczescie jest to dla mnie priorytet i nigdy nie zapominam [emoji4] wstaje pierwsze co sięgam po tab i ogarniam insta, FB schodzę na dół i parze swoją ulubioną kawę się śmieje, że to już taki rytuał [emoji14] i codziennie na śniadanie to samo albo owsianka na mleku z owocami albo musli z mlekiem [emoji23] jak place u mojej endo 200 zł za wizytę i prawie 100 zł badania to uwierz, że pilnuje leków jak oka w głowie [emoji23] w tym miesiącu na endo pójdzie mi w sumie około 600 zł :/Ja teraz mam 8 cykl z euthyroxem i takie akcje ale to też nie regularne przyjmowanie leków i do tego szpital i te antybiotyki. Może to przez to. Zobaczymy co powie lekarz.
Wiesz, myślę że już pomału taki czas nadchodzi, że pełnego relaksu na dłużej nie osiągniemy. Zawsze coś będzie - jak masz pracę to praca, jak nie masz to jest tylko jedna pensja w domu, nie ma dziecka to się starasz, jest to o nie się martwisz, mieszkasz z kimś to lipa, mieszkasz samej to większa odpowiedzialność itd ja tak myślałam że mi się wszystkie stresy skończą jak już będę na swoim, po ślubie, z umową na czas nieokreślony. I w sumie i tak nie mam co narzekać, ale żebym miała relaks i pełen spokój ducha to nie powiemŻeby się zrelaksować musiałabym nie chodzić do pracy, musielibyśmy mieszkać sami no i jeszcze ten slub...
Ja pilnowałam tego też cały czas, teraz też pilnuje. Wtedy przechodziła i chorobę i coś z uchem i po prostu około 3 razy nie wzięłam tabletki.Ja bardzo pilnuje takich leków oczywiście nie wstaje z budzikiem żeby euthyrox wziąć, ale naszczescie jest to dla mnie priorytet i nigdy nie zapominam [emoji4] wstaje pierwsze co sięgam po tab i ogarniam insta, FB schodzę na dół i parze swoją ulubioną kawę się śmieje, że to już taki rytuał [emoji14] i codziennie na śniadanie to samo albo owsianka na mleku z owocami albo musli z mlekiem [emoji23] jak place u mojej endo 200 zł za wizytę i prawie 100 zł badania to uwierz, że pilnuje leków jak oka w głowie [emoji23] w tym miesiącu na endo pójdzie mi w sumie około 600 zł :/
To już nie chodzi o taki relaks i spokój ducha tylko za dużo niepotrzebnych rzeczy się dzieje. Wcześniej gdy nie pracowałam, i w domu było trochę inaczej to na prawde byłam spokojniejsza niż teraz.Wiesz, myślę że już pomału taki czas nadchodzi, że pełnego relaksu na dłużej nie osiągniemy. Zawsze coś będzie - jak masz pracę to praca, jak nie masz to jest tylko jedna pensja w domu, nie ma dziecka to się starasz, jest to o nie się martwisz, mieszkasz z kimś to lipa, mieszkasz samej to większa odpowiedzialność itd ja tak myślałam że mi się wszystkie stresy skończą jak już będę na swoim, po ślubie, z umową na czas nieokreślony. I w sumie i tak nie mam co narzekać, ale żebym miała relaks i pełen spokój ducha to nie powiem
Kochana uwierz, że zawsze, ale to zawsze jest coś nie tak, nigdy nie ma tak żebyśmy powiedzieli, że jest super [emoji4] mieszkałam u teściów-jak ja chciałam iść w końcu na swoje (chcoiaz teściów mam cudownych), skończyliśmy budowę przyszedł czas przeprowadzki i pojawiły się problemy bo w tygodniu mieszkałam sama w dużym domu na wsi, mąz wracał tylko na weekendy naszczescie się to zmieniło i jest codziennie w domu teraz, ale też kasa inna i już kręcę nosem, ja muszę zmienić pracę bo za daleko żeby dojeżdżać więc muszę odłożyć starania i tak w kółko coś, nie mówiąc już o kosztach mieszkania samemu, o kredycie hipotecznym [emoji28] teraz doceniam to jak dobrze miałam u teściów nic mnie nie interesowało rachunki, jedzenie, sprzątanieTo już nie chodzi o taki relaks i spokój ducha tylko za dużo niepotrzebnych rzeczy się dzieje. Wcześniej gdy nie pracowałam, i w domu było trochę inaczej to na prawde byłam spokojniejsza niż teraz.
Aa myślałam, że ogólnie bierzesz w kratkę myślę, że nie wzięcie 3 tab nie zaburza pracy tarczycy szczególnie, że ty pewnie nie masz jakiś dużych dawekJa pilnowałam tego też cały czas, teraz też pilnuje. Wtedy przechodziła i chorobę i coś z uchem i po prostu około 3 razy nie wzięłam tabletki.