paulina1994
Fanka BB :)
O to jest nadzieja na normalne cykle [emoji4]Ja mając owulację w 9 i 10dc cykle miałam 27-28 dniowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to jest nadzieja na normalne cykle [emoji4]Ja mając owulację w 9 i 10dc cykle miałam 27-28 dniowe.
Oo ja tez mam dzis 10dc i cos nowego bo jajnik mnie kluje od rana i mam mnóstwo sluzu plodnego [emoji54] ale u mnie tak wczesnie owu raczej nie bedzie [emoji57]9/10 dc, @ dostałam z piątku na sobotę w nocy tak naprawdę więc nie wiem jak to zaznaczyć w apce
U mnie też owu zawsze późno koło 18 dc więc nawet się nie spodziewałam, że tak szybko może się pojawić, ale może euthyrox ma na to wpływ, przy bromku owu też najpóźniej 15 dcOo ja tez mam dzis 10dc i cos nowego bo jajnik mnie kluje od rana i mam mnóstwo sluzu plodnego [emoji54] ale u mnie tak wczesnie owu raczej nie bedzie [emoji57]
Oj tak! To pewnie zasługa euthyroxu. Ja bez euthyroxu jak już miałam owulację to też w 18-19dc. A przy euthyroxie przez kilka cykli jak robiłam testy owu to zawsze wychodziła gdzieś między 9-10dc.U mnie też owu zawsze późno koło 18 dc więc nawet się nie spodziewałam, że tak szybko może się pojawić, ale może euthyrox ma na to wpływ, przy bromku owu też najpóźniej 15 dc
Czyli to normalne będę robiła dalej testy owu i zobaczymy teraz rozumiem, że kolejny test owulacyjny powinien być z blada kreska dobrze rozumiem ? Chciałbym w tym miesiącu zrobić badanie progesteronu zobaczymy czy wyjdzie [emoji4]Oj tak! To pewnie zasługa euthyroxu. Ja bez euthyroxu jak już miałam owulację to też w 18-19dc. A przy euthyroxie przez kilka cykli jak robiłam testy owu to zawsze wychodziła gdzieś między 9-10dc.
Teoretycznie tak, zależy kiedy zrobisz, jeśli już jutro to może być jeszcze taka sama lub ciemniejsza, ale również może być jaśniejsza. Kwestia tego jak szybko będzie owulacja.Czyli to normalne będę robiła dalej testy owu i zobaczymy teraz rozumiem, że kolejny test owulacyjny powinien być z blada kreska dobrze rozumiem ? Chciałbym w tym miesiącu zrobić badanie progesteronu zobaczymy czy wyjdzie [emoji4]
U mnie doszło już do dwóch poronien. Nawet nie wiem jaki mam progesteron. Ale u mnie jest tak zdrowa ciaza, poronienie, zwonwu zdrowa ciaza i znowu poronienie. Po pierwszym gin nie wykonał mi żadnych badań. Może teraz się coś dowiem. Może zrobi mi chociaż jakieś podstawy.No moja pierwsza miesiączka jest mocniejsza niż moja normalna. U mnie jest problem z progesteronem nie wiedziałam, że będę go potrzebować i doszło do poronienia
A szybko zachodzilas w ciążę czy trwało to u Ciebie? Na szczęście masz dwójkę dzieciaczków już [emoji173]U mnie doszło już do dwóch poronien. Nawet nie wiem jaki mam progesteron. Ale u mnie jest tak zdrowa ciaza, poronienie, zwonwu zdrowa ciaza i znowu poronienie. Po pierwszym gin nie wykonał mi żadnych badań. Może teraz się coś dowiem. Może zrobi mi chociaż jakieś podstawy.
U mnie też do dwóch i nagle się dowiedziałam, że potrzebuję leków na podtrzymanie, bo mam z tym problem, z progesteronem. I mam też wadę macicy która utrudnia zagnieżdzenie, albo dochodzi do poronienia lub jak zajde może być przedwczesny poród. Ale akurat w cyklu w którym zaszłam nawet się nie spodziewałabym, owulacja zaskoczyła nas, bo mam problem z owulacją i pojawiają się torbiele. Kosmos [emoji138]♀[emoji134] Szkoda, że nie jestem wiatropylna [emoji23]U mnie doszło już do dwóch poronien. Nawet nie wiem jaki mam progesteron. Ale u mnie jest tak zdrowa ciaza, poronienie, zwonwu zdrowa ciaza i znowu poronienie. Po pierwszym gin nie wykonał mi żadnych badań. Może teraz się coś dowiem. Może zrobi mi chociaż jakieś podstawy.