reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U nas taka smutna chwila. Brat właśnie wyjechal i jutro wylatuje na misje z wojska. Nie bedzie go 6 mcy i bratowa w ciazy z 2 dzieci zostala sama :( do ostatniej chwili namawialam go zeby zrezygnował, mialam nadzieję ze to zrobi ale jednak pojechal :(:(:(:(

Oo ja tez mam dzis 10dc i cos nowego bo jajnik mnie kluje od rana i mam mnóstwo sluzu plodnego [emoji54] ale u mnie tak wczesnie owu raczej nie bedzie [emoji57]
U mnie też owu zawsze późno koło 18 dc więc nawet się nie spodziewałam, że tak szybko może się pojawić, ale może euthyrox ma na to wpływ, przy bromku owu też najpóźniej 15 dc

U mnie też owu zawsze późno koło 18 dc więc nawet się nie spodziewałam, że tak szybko może się pojawić, ale może euthyrox ma na to wpływ, przy bromku owu też najpóźniej 15 dc
Oj tak! To pewnie zasługa euthyroxu. Ja bez euthyroxu jak już miałam owulację to też w 18-19dc. A przy euthyroxie przez kilka cykli jak robiłam testy owu to zawsze wychodziła gdzieś między 9-10dc. :)

Oj tak! To pewnie zasługa euthyroxu. Ja bez euthyroxu jak już miałam owulację to też w 18-19dc. A przy euthyroxie przez kilka cykli jak robiłam testy owu to zawsze wychodziła gdzieś między 9-10dc. :)
Czyli to normalne ;) będę robiła dalej testy owu i zobaczymy teraz rozumiem, że kolejny test owulacyjny powinien być z blada kreska dobrze rozumiem ? Chciałbym w tym miesiącu zrobić badanie progesteronu zobaczymy czy wyjdzie [emoji4]

Czyli to normalne ;) będę robiła dalej testy owu i zobaczymy teraz rozumiem, że kolejny test owulacyjny powinien być z blada kreska dobrze rozumiem ? Chciałbym w tym miesiącu zrobić badanie progesteronu zobaczymy czy wyjdzie [emoji4]
Teoretycznie tak, zależy kiedy zrobisz, jeśli już jutro to może być jeszcze taka sama lub ciemniejsza, ale również może być jaśniejsza. Kwestia tego jak szybko będzie owulacja. :)

No moja pierwsza miesiączka jest mocniejsza niż moja normalna. U mnie jest problem z progesteronem nie wiedziałam, że będę go potrzebować i doszło do poronienia
U mnie doszło już do dwóch poronien. Nawet nie wiem jaki mam progesteron. Ale u mnie jest tak zdrowa ciaza, poronienie, zwonwu zdrowa ciaza i znowu poronienie. Po pierwszym gin nie wykonał mi żadnych badań. Może teraz się coś dowiem. Może zrobi mi chociaż jakieś podstawy.

U mnie doszło już do dwóch poronien. Nawet nie wiem jaki mam progesteron. Ale u mnie jest tak zdrowa ciaza, poronienie, zwonwu zdrowa ciaza i znowu poronienie. Po pierwszym gin nie wykonał mi żadnych badań. Może teraz się coś dowiem. Może zrobi mi chociaż jakieś podstawy.
A szybko zachodzilas w ciążę czy trwało to u Ciebie? Na szczęście masz dwójkę dzieciaczków już [emoji173]

reklama
U mnie też do dwóch i nagle się dowiedziałam, że potrzebuję leków na podtrzymanie, bo mam z tym problem, z progesteronem. I mam też wadę macicy która utrudnia zagnieżdzenie, albo dochodzi do poronienia lub jak zajde może być przedwczesny poród. Ale akurat w cyklu w którym zaszłam nawet się nie spodziewałabym, owulacja zaskoczyła nas, bo mam problem z owulacją i pojawiają się torbiele. Kosmos [emoji138]‍♀[emoji134] Szkoda, że nie jestem wiatropylna [emoji23]

Do góry