reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja się tylko wtrace, że moja pierwsza miesiączka po poronieniu była zwyczajna. Z tym, że ja miałam samoistne poronienie i wszystko ładnie było oczyszczone samo przez organizm w domu. Nie wiem czy to ma znaczenie. Zobaczę jaki będzie najbliższy okres bo teraz też jestem po poronieniu takim samym co poprzednio.

reklama
Co do skrzepów przed @ to jeszcze nigdy o czymś takim nie słyszałam. Szukać informacji najlepiej u lekarza, zbyt mocne bóle miesiączkowe nie są normalne. Jeśli boli i da się funkcjonować normalnie to nic strasznego, ale jeśli są przy tym omdlenia, zawroty głowy i przeraźliwy ból to tylko lekarz, ginekolog. My tu możemy tylko gdybać co komu jest. :)
Zapytałam żeby zorientować się czy tylko u mnie są takie cyrki. A jeśli nie czy ktoś z lekarzy wpadł na pomysł dlaczego. Mój zwala na progesteron

Ja się tylko wtrace, że moja pierwsza miesiączka po poronieniu była zwyczajna. Z tym, że ja miałam samoistne poronienie i wszystko ładnie było oczyszczone samo przez organizm w domu. Nie wiem czy to ma znaczenie. Zobaczę jaki będzie najbliższy okres bo teraz też jestem po poronieniu takim samym co poprzednio.
No moja pierwsza miesiączka jest mocniejsza niż moja normalna. U mnie jest problem z progesteronem nie wiedziałam, że będę go potrzebować i doszło do poronienia

Zapytałam żeby zorientować się czy tylko u mnie są takie cyrki. A jeśli nie czy ktoś z lekarzy wpadł na pomysł dlaczego. Mój zwala na progesteron
To może mieć sporo przyczyn, może zaburzenia krzepliwości krwi, problemy z tarczycą nawet, endometrioza. Progesteron też może na to wpływać, jeśli zwala na niego to powinien na to coś zaradzić. Mój lekarz, na ostre PMS kazał brać duphaston i przez pierwsze cykle go brałam i była poprawa.

To może mieć sporo przyczyn, może zaburzenia krzepliwości krwi, problemy z tarczycą nawet, endometrioza. Progesteron też może na to wpływać, jeśli zwala na niego to powinien na to coś zaradzić. Mój lekarz, na ostre PMS kazał brać duphaston i przez pierwsze cykle go brałam i była poprawa.
Tarczyca wykluczona krxepliwosc luks endo wykluczona. Dał progesteron. Juz nie pierwszy raz. Na usg czysto

Tarczyca wykluczona krxepliwosc luks endo wykluczona. Dał progesteron. Juz nie pierwszy raz. Na usg czysto
A próbowałaś iść do innego lekarza? Wiesz nie chodzi, że ja już twierdzę, że twój jest zły. Skoro masz spory problem a ten Ci nie pomaga to może warto znaleźć kogoś jeszcze.
Jakbyś mieszkała blisko pomorza to mojego bym Ci poleciła z ręką na sercu.

reklama
Do góry