reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co do tego ze lekarz mowi ze taka moja uroda to nie jeden a każdy mi tak mowil, wiec zmiana chyba nie wiele by mi pomogła, w dodatku wszystkie badania, kazde usg wychodzi idealnie wiec nie wiem skad sie to bierze..
Mi w sumie 6 lekarzy mówiło, że taka moja uroda. ;) A cały czas było coś nie tak, aż trafiłam na super ginekologa endokrynologa i dzięki niemu czuję się super. Poprzednio cykle min. 40 dniowe max 80 dniowe, objawy PMSu zawsze od 14dc i tak aż do przyjścia @. A teraz to chociaż mogę normalnie funkcjonować. Fakt, spóźnia mi się teraz @ ale to juz może być spowodowane też silnymi antybiotykami, które dali mi w szpitalu..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny czy to możliwe test owulacyjny z wczoraj ledwo widoczna druga kreska, a dziś pozytywny? Robię je z czystej ciekawości bo zaczęłam brać euthyrox na tarczycę i bromergon na prolaktynę i chciałam zobaczyć jak zmieniają się moje cykle, ale tak wcześnie owulki to jeszcze nie miałam, dziś boje jajników nie wiadomo skąd dodam, że dziś 9 dc [emoji4] zdjęcie testu z wczoraj negatywny i dziś pozytywny [emoji4] szkoda, że działać nie mogę :pZobacz załącznik 877844Zobacz załącznik 877845
Możliwe, to znaczy, że w przeciągu 24-36h będzie owulacja. :)

Dzięki. Zawsze to jakiś trop. Tylko ja u siebie skrzepow nie widzę podczas lub przed @ i niewiadomo gdzie szukać :-(
A właśnie! Moja koleżanka miała w sumie sam krwotok i dostała tabletki exacyl przeciwkrwotoczne i czuła się dzięki nim o wiele lepiej. :) Bo się jej teraz zapytałam. :)

A właśnie! Moja koleżanka miała w sumie sam krwotok i dostała tabletki exacyl przeciwkrwotoczne i czuła się dzięki nim o wiele lepiej. :) Bo się jej teraz zapytałam. :)
W sumie mi też się przyda ta informacja [emoji18] Zapytam lekarki o nie, jak w przyszłym cyklu też będzie kosa taka ;o

No ja zawsze mialam dobrych lekarzy, teraz moja gin tez jest bardzo dobra, i wszystko jest u mnie ok, cykle zawsze regularne (oprocz jednego okolo 50dniowego raz w zyciu)..

No ja zawsze mialam dobrych lekarzy, teraz moja gin tez jest bardzo dobra, i wszystko jest u mnie ok, cykle zawsze regularne (oprocz jednego okolo 50dniowego raz w zyciu)..
To super, że masz dobrych lekarzy. ;) Ja byłam u lekarzy z mojego miasta, też byłam w Wieluniu i w Sieradzu bo chwilę tam mieszkałam i też lipa. Nauczyłam się tylko jednego, że dobrego lekarza poznaje się wtedy, kiedy on radzi sobie z cięższym przypadkiem. :) Bo tamci poprzedni z mojego miasta lekarze to tylko dawali sobie radę u kobiet, które nie miały zaburzeń i u ciężarnych, które miały książkową ciążę a jak kobieta przychodziła z drugą ciążą z komplikacjami jakimiś to już masakra wychodziła. ;)

reklama
No to trzymam kciuki, żeby lekarz Ci pomógł. Jak ja słyszę, kiedy lekarz na jakieś anomalie mówi, że taką ktoś ma urodę to mnie szlag trafia. ;) Przerobiłam już takich lekarzy, przez jednego bym umarła, więc jestem na to bardzo uczulona. :) Na szczęście teraz mam lekarza z powołania, który na prawdę mi pomaga. ;)

Dokładnie haslo taka uroda to tak jakbym ja nie majac nic wspolnego z medycyna sobie powiedziala. W wieku 18 lat trafilam do szpitala bo mi cos strzelilo w kręgosłupie nie moglam wstac ruszyc sie i bol byl taki ze ciezko mi było oddychac. Chirurg mnie zbadal stwierdzil zr nic sie takiego nie dzieje zapytal ile mam lat? Jak mu powiedziałam ze 18 uznal ze stara dupa ze mnie i w moim wieku to normalne. Dodam ze 11 lat trenowalam gimnastyke artystyczna więc kregoslup wyginany byl bardzo czesto. Ale inny lekarz postawił mnie na nogi po 3tyg leczenia.

Ostatnio bylam z corka u pediatry bo wyczailam zr znow owsiki ma... Spytalam skad je ma bo do tej pory nie bylo z tym problemu a tu w ciagu pół roku az 2 razy... Odpowiedź lekarza : z powietrza.
Nie mam więcej pytań. Dupa nie lekarz.

Do góry