Ja robilam progesteron krotka przed @ w zeszlym cyklu i byl taki chyba niski 10,350 bodajze...Mam to samo...czasem ląduje na SOR. I co na to lekarz ? Mnie mówią ze to progesteron.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robilam progesteron krotka przed @ w zeszlym cyklu i byl taki chyba niski 10,350 bodajze...Mam to samo...czasem ląduje na SOR. I co na to lekarz ? Mnie mówią ze to progesteron.
W porównaniu z moim to miałaś piękny... mój czasem nawet 1 nie sięga. A w pon znów miałam akcje SOR. Ścisk macicy totalny wymioty prawie zemdlalam z bolu. Brałam luteine 2×1 przez 10 dni. Odstawiłam i po 2 dniach był SOR.Ja robilam progesteron krotka przed @ w zeszlym cyklu i byl taki chyba niski 10,350 bodajze...
Ponoc taka moja uroda [emoji849]Mam to samo...czasem ląduje na SOR. I co na to lekarz ? Mnie mówią ze to progesteron.
A co mówi Twoj lekarz ? Określił skąd aż taki ból podbrzusza przed @ ?Ja robilam progesteron krotka przed @ w zeszlym cyklu i byl taki chyba niski 10,350 bodajze...
Czytalam ze progesteron ponizej 3 oznacza cykl bezowulacyjny.. Miałaś owulacje?W porównaniu z moim to miałaś piękny... mój czasem nawet 1 nie sięga. A w pon znów miałam akcje SOR. Ścisk macicy totalny wymioty prawie zemdlalam z bolu. Brałam luteine 2×1 przez 10 dni. Odstawiłam i po 2 dniach był SOR.
Taka urodaA co mówi Twoj lekarz ? Określił skąd aż taki ból podbrzusza przed @ ?
Gwałtowne wahanie wg lekarza. Ogólnie swój mam niski. Musze brać podjezykowo 2 tabl 10 dni. Odstawiłam i spadł. Tylko ten okropny ból i scisk pojawia się raz może dwa razy w roku. W pozostałych mies. boli ale bez leków żyje.Ponoc taka moja uroda [emoji849]
A co mowia o tym progesteronie ? Za wysoki, za niski ?
A progesteron za niski.Ponoc taka moja uroda [emoji849]
A co mowia o tym progesteronie ? Za wysoki, za niski ?
Bardzo mocne bóle podbrzusza są spowodowane skurczami macicy, najczęściej przez skrzepy, których macica próbuję się pozbyć. Koleżanka mi mówiła, że dostała takie leki żeby te skrzepy się nie tworzyły i wtedy bóle ustąpiły. Nie wiem co to były za tabletki, na pewno na receptę. Z takimi bólami lepiej iść do ginekologa, a jeśli mówi on, że to normalne to znak, żeby ginekologa zmienić.Tak was czytam i sie zastanawiam. Mnie piersi w ogole nie bolą na @ a czy jest jakas przyczyna bolu podbrzusza przed @? Ja co miesiąc bez lekow nie wytrzymalabym. Kiedys musialam ketonal brac ale teraz mam po nim kolatania serca wiec ratuje sie nospa i metafenem.
A plamienia mialam w tym cyklu rekordowo długo. Jeszcze nigdy mi sie to nie zdarzyło.
A co mówi Twoj lekarz ? Określił skąd aż taki ból podbrzusza przed @ ?
Po porodzie dlugi czas byl spokoj ale wróciło wszystko. Zobaczymy w czwartek co sie dowiem za tydzieńBardzo mocne bóle podbrzusza są spowodowane skurczami macicy, najczęściej przez skrzepy, których macica próbuję się pozbyć. Koleżanka mi mówiła, że dostała takie leki żeby te skrzepy się nie tworzyły i wtedy bóle ustąpiły. Nie wiem co to były za tabletki, na pewno na receptę. Z takimi bólami lepiej iść do ginekologa, a jeśli mówi on, że to normalne to znak, żeby ginekologa zmienić.