Fanka Kadry
Fanka BB :)
Kasia a ile jesteś dni przed @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie mialam tak ze chodz cien cienia sie pojawial w odpowiednim czasie a juz nie ma mowy o tym ze po czasie. Wiec w sumie 1 raz mam taa sytuacje. Oby @ nie przyszla i okazalo sie to mloda ciazaJa tam widzę cień. A miałaś kiedyś wcześniej takie cienie jak robiłaś testy? Mój pierwszy cien widoczny chyba tylko dla nnie pokazał się po czasie. Pobawiłam się trochę Twoim testem i widać wyraźnie jak dla mnie [emoji846]
Zobacz załącznik 877460
Dzis termin @ a jej nie ma.Kasia a ile jesteś dni przed @?
Dzis termin @ a jej nie ma.
Nigdy nie mialam tak ze chodz cien cienia sie pojawial w odpowiednim czasie a juz nie ma mowy o tym ze po czasie. Wiec w sumie 1 raz mam taa sytuacje. Oby @ nie przyszla i okazalo sie to mloda ciaza
Nieno i niestety dzieje się teraz to juz mnostwo sluzu podbarwionego taką żywą krwią. jeszcze dziś bede mogla oznaczyc w kalendarzu 1dc
Ja robilam 25. A jestem na wsi na wakacjach i dopiero mam mozliwosc kupic test o czulosci 10 w pon(o ile taki bedzie w punkcie aptecznym).A ten test jakiej czułości? Musisz zrobić 10 mi dwa dni przed @ wychodził cień cienia ale na 10 Oj chyba coś z tego będzie
Nie mam jak isc na bete bo jestem na wsi i dopiero w srode wracam do siebie.Jak patrze teraz na ten test to widzę cień. Ja cichutko gratuluję. Pamiętaj, że zawsze możesz iść na betę w pon zamiast po nowy test