reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja tam widzę cień. A miałaś kiedyś wcześniej takie cienie jak robiłaś testy? Mój pierwszy cien widoczny chyba tylko dla nnie pokazał się po czasie. Pobawiłam się trochę Twoim testem i widać wyraźnie jak dla mnie [emoji846]
Zobacz załącznik 877460
Nigdy nie mialam tak ze chodz cien cienia sie pojawial w odpowiednim czasie a juz nie ma mowy o tym ze po czasie. Wiec w sumie 1 raz mam taa sytuacje. Oby @ nie przyszla i okazalo sie to mloda ciaza:)

Nigdy nie mialam tak ze chodz cien cienia sie pojawial w odpowiednim czasie a juz nie ma mowy o tym ze po czasie. Wiec w sumie 1 raz mam taa sytuacje. Oby @ nie przyszla i okazalo sie to mloda ciaza:)

Kasia [emoji846][emoji846] ja tam mysle, ze @ nie przyjdzie [emoji846] jak na zdjęciu widać cień to na żywo musi być bardziej widoczny. Ja swojego pierwszego cienia szukałam pod światło normalnie aż znalazłam [emoji846] trzymam kciuki Kochana

reklama
Dziewczyny ja sie na nic nie nastawiam bo ta kreska po czasie sie pojawila. Jak zobacze w odpowiednim czasie to wtedy uwierze.
Choc brzuch boli i tak dziwnie kuje moj jedyny prawy jajnik.

Do góry