reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Widze, jak wrocisz do domu to sie postaraj kupić czuły test. U mnie cień na zwykłym tescie pokazal sie chyba z 18dpo, a na czułym juz 9dpo bylo cos widac. Trzymam kciuki:* No dziwna sytuacja. Tez rok temu miałam jeden cykl ponad 40 dniowy, a tak zawsze 33 dni. Lekarz napewno cos zaradzi :)
Pewnie jeszcze bardziej szczegółowo podejdzie do moich dolegliwości. Duphaston wzięty jak trzeba i czekam. Mam nadzieję taką cichutką, że jednak nam się udało. :D

reklama

Załączniki

• IMG_20180714_103025.jpg
    IMG_20180714_103025.jpg
    919 KB · Wyświetleń: 124
Nie umiem dokladniej pokazac tej krechy. Moj brat twierdzi ze widac cos na zdjeciu.

Jak spojrzę pod światło to widać kreskę. Ale tak, jak dziewczyny mówią, spokojna głowa - w poniedziałek powtórz. Dla pewności.

Ja bawię się w przenoszenie danych na nowe konto na owufriend i już wróciło do poprzedniego dnia owu...[emoji849]

no i niestety dzieje się:( teraz to juz mnostwo sluzu podbarwionego taką żywą krwią. jeszcze dziś bede mogla oznaczyc w kalendarzu 1dc :(

Ja tam widzę cień. A miałaś kiedyś wcześniej takie cienie jak robiłaś testy? Mój pierwszy cien widoczny chyba tylko dla nnie pokazał się po czasie. Pobawiłam się trochę Twoim testem i widać wyraźnie jak dla mnie [emoji846]
IMG_3186.JPG

Załączniki

• IMG_3186.JPG
    IMG_3186.JPG
    341,1 KB · Wyświetleń: 330
Ja tam widzę cień. A miałaś kiedyś wcześniej takie cienie jak robiłaś testy? Mój pierwszy cien widoczny chyba tylko dla nnie pokazał się po czasie. Pobawiłam się trochę Twoim testem i widać wyraźnie jak dla mnie [emoji846]
Zobacz załącznik 877460
Widać, widać. Kasieńka, trzymam kciuki, żeby Cię w konia nie robił. A w poniedziałek kup sobie czuły i zrób rano [emoji8]

Zobacz załącznik 877460
Podczytuje was dziewczyny i ciągle trzymam kciuki[emoji11]a na tym teście widzę cień!

reklama
Dobrze, ze je robicie. Moim zdaniem to podstawa, jak jak u kobiety badania hormonów... :) U mnie byl problwm z tarczyca, gdzie rok wczesniej badana była idealna ;) i początek policystycznych jajników. Czasami problem lezy w błachostce. Im szybciwj sie zdiagnozije tym lepiej. Dlatego dla mnie lekarz, ktory twierdzi ze nalezy sie martwic po roku nieudach prob zajacia w ciaze powinien puknąc aiw w glowe :)
U mnie też pojawił się problem z tarczycą dajesz mi nadzieję kochana ! [emoji6] Mam nadzieję, że raz dwa spadnie i się uda ;)

Do góry