reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Daguś! Ktoś mi wspomniał, że Twój mąż zażywał Fertilman. Miał zalecone, czy tak po prostu zażywał? Rozumiem, że skuteczny. ;)
Nie kochana, moj zazywał Salfazin. (I jedno opakowanie Navitinu ale to tylko dlatego, ze nam sie terminowalo w aptece i kupilam za 5 zl xD). A ten Salfazin bral 3 miesiace i akurat po tych 3 zaskoczylo, tyle ze on mial badania nasienia i wszystko było ok. Bardziej mu to wciskałam, bo tez juz tracil wiare ze sie uda ;)
U nas "problem" byl po mojej stronie niestety, albo i stety bo kobietw podobno.łatwoej sie leczy :)

Nie kochana, moj zazywał Salfazin. (I jedno opakowanie Navitinu ale to tylko dlatego, ze nam sie terminowalo w aptece i kupilam za 5 zl xD). A ten Salfazin bral 3 miesiace i akurat po tych 3 zaskoczylo, tyle ze on mial badania nasienia i wszystko było ok. Bardziej mu to wciskałam, bo tez juz tracil wiare ze sie uda ;)
U nas "problem" byl po mojej stronie niestety, albo i stety bo kobietw podobno.łatwoej sie leczy :)
A widzisz. :) My właśnie 24 lipca jedziemy na badania nasienia. ;) Chyba, że jakimś cudem okaże się, że jednak przesunęła mi się owulacja w tym cyklu z cudownym skutkiem. :p

Nie umiem dokladniej pokazac tej krechy. Moj brat twierdzi ze widac cos na zdjeciu.

Załączniki

• 20180714_102237.jpg
    20180714_102237.jpg
    568,7 KB · Wyświetleń: 154
A widzisz. :) My właśnie 24 lipca jedziemy na badania nasienia. ;) Chyba, że jakimś cudem okaże się, że jednak przesunęła mi się owulacja w tym cyklu z cudownym skutkiem. :p
Dobrze, ze je robicie. Moim zdaniem to podstawa, jak jak u kobiety badania hormonów... :) U mnie byl problwm z tarczyca, gdzie rok wczesniej badana była idealna ;) i początek policystycznych jajników. Czasami problem lezy w błachostce. Im szybciwj sie zdiagnozije tym lepiej. Dlatego dla mnie lekarz, ktory twierdzi ze nalezy sie martwic po roku nieudach prob zajacia w ciaze powinien puknąc aiw w glowe :)

Nie umiem dokladniej pokazac tej krechy. Moj brat twierdzi ze widac cos na zdjeciu.
ja widze i sie nawet za bardzo przygladac nie musze. ale ja moge ci pokazac moje testy ktore polezaly jak wygladaja.. jeden to nawet jest zaróżowiony. dlatego nie wierze w takie rzeczy. powtorz sobie w poniedzialek na spokojnie.

Dobrze, ze je robicie. Moim zdaniem to podstawa, jak jak u kobiety badania hormonów... :) U mnie byl problwm z tarczyca, gdzie rok wczesniej badana była idealna ;) i początek policystycznych jajników. Czasami problem lezy w błachostce. Im szybciwj sie zdiagnozije tym lepiej. Dlatego dla mnie lekarz, ktory twierdzi ze nalezy sie martwic po roku nieudach prob zajacia w ciaze powinien puknąc aiw w glowe :)
U mnie też jest problem z tarczycą, właśnie do mojego lekarza już będę musiała iść prywatnie. Odkąd leczyłam się euthyroxem i dietą to cykle były 27-28 dniowe a tu już 39 dc i ogolnie dziwna sytuacja.

reklama
Widze, jak wrocisz do domu to sie postaraj kupić czuły test. U mnie cień na zwykłym tescie pokazal sie chyba z 18dpo, a na czułym juz 9dpo bylo cos widac. Trzymam kciuki:*
U mnie też jest problem z tarczycą, właśnie do mojego lekarza już będę musiała iść prywatnie. Odkąd leczyłam się euthyroxem i dietą to cykle były 27-28 dniowe a tu już 39 dc i ogolnie dziwna sytuacja.
No dziwna sytuacja. Tez rok temu miałam jeden cykl ponad 40 dniowy, a tak zawsze 33 dni. Lekarz napewno cos zaradzi :)

Do góry