reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tam za kawą nigdy nie przepadałam - jak już piję to wyłącznie świeżo mieloną z ekspresu z dużą ilością mleka, najlepiej takie latte ;)
Rozpuszczalnej kawy w życiu nie dotknę, bo to straszny syf jest, a parzona jest dla mnie za intensywna, za mocna ;p

A tak w ogóle jak przeprowadziliśmy się na swoje to pierwszym zakupem mojego teraz Męża był ekspres - on nie uznaje innej kawy ;p nie mieliśmy jeszcze filiżanek, sztućców itp., bo były zamówione, a nie doszły, ale zaraz na drugi dzień rano był ekspres ;p Mój Mąż uważa, że pożądny ekspres jest najważniejszym sprzętem w domu ;p ja tam za kawą nie jestem, więc się z nim nie zgadzam, no ale... co kto lubi ;p

W ciąży kawę piłam może z 2 razy ;)

reklama
I jestem na zwolnieniu do 21 lipca. Mam zapalenie ścięgien Achillesa i rehabilitacje. Gardlo jeszcze nie najgorzej ale lekami dostosowanymi dla kobiet w ciazy będę sie leczyc. Lepiej dmuchać na zimne poki nie mam pewności co i jak

I jestem na zwolnieniu do 21 lipca. Mam zapalenie ścięgien Achillesa i rehabilitacje. Gardlo jeszcze nie najgorzej ale lekami dostosowanymi dla kobiet w ciazy będę sie leczyc. Lepiej dmuchać na zimne poki nie mam pewności co i jak
a jakie masz zabiegi? pamiętaj, że w ciąży nie wszystkim możesz się poddawać

Jeszcze nie wiem co mi beda robic ale zgłaszałam lekarzowi ze mozliwe ze jestem w ciazy jeszcze nie mam pewności wiec na ten tydzień mam jakies psikadlo i jak sie sprawa z ciaza rozwiąże czy jestem czy nie to bedzie wiedzial jaka rehabilitacje zlecić.

Max 32dni.

Nie. Wstrzymam sie do poniedziałku i wtedy tez zrobie bete.

Opiszcie mi ten bol piersi. Mnie wczoraj trochę w lewej i dzis w drugiej tak mocno pulsowalo i takie klucia czulam ale po bokach zewnętrznych
Jak udalo sie zajsc to piersi byly takie... wielkie, ciezkie, pelne, takie troche podobne uczucie do opuchniecia.
Dziewczyny ile pijecie kaw w ciągu dnia ? Ja tak koło 3 wypije, a mój gin coś wspominał, żeby trochę się zdrowiej odżywiać i nie wiem czy miał na myśli również moją ulubioną kawę ! [emoji4]
Przed poprzednimi staraniami czyli do zimy pilam 5 dziennie w porywach do 6. Gdy sie staralismy zeszlam do 2 i tak trzymam do tej pory.
Wp pierwszej, donoszonej ciazy mialam nakaz picia kawy ze wzgledu na niskie cisnienie.

reklama
Jak udalo sie zajsc to piersi byly takie... wielkie, ciezkie, pelne, takie troche podobne uczucie do opuchniecia.
to u mnie jest nieco inny bol wiec byc moze to jakis zbieg okolicznosci.... dzis poznym wieczorem minie 48 h od momentu kiedy zobaczylam tą niteczke krwi. Musze kupic dzis test jak bede wykupywac recepte tylko naprawde nie wiem na jaki sie zdecydowac.

@Kasienka3b Zycze Nam tego z calego serca! Bardzo dobrze rokujesz. moze to nasz czas :)

pokaze wam zdj jak znajde jak ywgladalam w pierwszej ciazy... blada jak trup i mialam niedoskonalosci na twarzy.
teraz jestem troche opalona wiec juz tej bladosci nie widac choc zelazo dalej ponizej minimum normy.

Do góry