reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nic nie widze:(
ja tez nie ale zdj dodane przez @martoosia04 uwydatnilo kreske druga.

Ale ja twarda będę i testa zrobię dopiero w poniedziałek :D jak @ nie zawita;) a M już mię pyta czy czasem w ciąży nie jestem bo humory mam jak z pracy wracam a to buty nie tak ustawione, a to samochód źle zaparkować na podjeździe i wiele innych. A ja mu że nie tylko @ się zbliża :D

mam poobnie strasznie oburzona chodze i w pracy burcze jak ktos cos niewygodnego mi zaleci. czasem mam ochote tetnice popodgryzac a takie lagodne mam usposobienie;p
ogolnie to boje sie chodzic do wc;p boje sie zobaczyc @ :(

reklama
@IrenaX pewnie, że pamiętam. Nawet ostatnio pisałyśmy tu o Tobie. Ja i bodajże Malina podczytałyśmy wątek lutówek, bo martwiłyśmy się co tam u Ciebie. Serce mi się krajało jak przeczytałam, co się u Ciebie dzieje :( i nadal jest mi przykro, że Ciebie to spotkalo:( to takie niesprawiedliwe, tak długo czekałaś na dwie kreseczki:( ściskam cię mocno i trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że w kolejną Ciążę znajdziesz szybciutko i że będzie zdrowa i bezproblemowa. Jak tu dziewczyny zawsze pisza, że będzie nudna. Tego Ci życzę Kochana z całego serducha❤️

Ale ja twarda będę i testa zrobię dopiero w poniedziałek :D jak @ nie zawita;) a M już mię pyta czy czasem w ciąży nie jestem bo humory mam jak z pracy wracam a to buty nie tak ustawione, a to samochód źle zaparkować na podjeździe i wiele innych. A ja mu że nie tylko @ się zbliża :D
hahah te chlopy to z nami maja:)

ja tez nie ale zdj dodane przez @martoosia04 uwydatnilo kreske druga.

mam poobnie strasznie oburzona chodze i w pracy burcze jak ktos cos niewygodnego mi zaleci. czasem mam ochote tetnice popodgryzac a takie lagodne mam usposobienie;p
ogolnie to boje sie chodzic do wc;p boje sie zobaczyc @ :(
Ja narazie podchodzę ze spokojem będzie @ to dobrze a jeszcze lepiej jak jej nie bedzie przez 9mc ;)

Tak mnie piersi bola ze szok...na brzuchu nie moge spac bo boli jak diabli i na boku tez nie...Niech juz bedzie sobota bo chce juz wiedziec co i jak:)

Pod prysznicem się mylam ...Ja robiłam badania na mutacje genu MTHFR już przed poronieniem ..Wyszla mi jedna mutacja ale żaden lekarz z tych co chodziłam nie przepisał heparyny ..:( A w końcu znalazłam takiego gina który mówił że od pozytywnego testu powinnam przyjmować heparynę i teraz tak będziemy próbować . A ty masz już dzieci czy to pierwsze było ?
A jaka dokładnie Ci mutacja wyszła ? Większość kobiet ma mutację w którymś z tych genów.

reklama
A zdradz mi, ile.cyklow odczekaliscie zanim po zabiegu ponownie zaczeliscie sie starac?
Mi kazał lekarz 3 cykle,ale jestem narwana i bede teraz po 2 miesiączce próbować
Mi w szpitalu lekarz powiedział ze już po 1 @ mogę próbować. Ale zobaczymy co powie mój prowadzący lekarz, a i wcześniej jeszcze chciałabym badania zrobic choć cześć

Do góry