reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nic nie widze:(
ja tez nie ale zdj dodane przez @martoosia04 uwydatnilo kreske druga.

Ale ja twarda będę i testa zrobię dopiero w poniedziałek :D jak @ nie zawita;) a M już mię pyta czy czasem w ciąży nie jestem bo humory mam jak z pracy wracam a to buty nie tak ustawione, a to samochód źle zaparkować na podjeździe i wiele innych. A ja mu że nie tylko @ się zbliża :D

mam poobnie strasznie oburzona chodze i w pracy burcze jak ktos cos niewygodnego mi zaleci. czasem mam ochote tetnice popodgryzac a takie lagodne mam usposobienie;p
ogolnie to boje sie chodzic do wc;p boje sie zobaczyc @ :(

reklama
@IrenaX pewnie, że pamiętam. Nawet ostatnio pisałyśmy tu o Tobie. Ja i bodajże Malina podczytałyśmy wątek lutówek, bo martwiłyśmy się co tam u Ciebie. Serce mi się krajało jak przeczytałam, co się u Ciebie dzieje :( i nadal jest mi przykro, że Ciebie to spotkalo:( to takie niesprawiedliwe, tak długo czekałaś na dwie kreseczki:( ściskam cię mocno i trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że w kolejną Ciążę znajdziesz szybciutko i że będzie zdrowa i bezproblemowa. Jak tu dziewczyny zawsze pisza, że będzie nudna. Tego Ci życzę Kochana z całego serducha❤️

Ale ja twarda będę i testa zrobię dopiero w poniedziałek :D jak @ nie zawita;) a M już mię pyta czy czasem w ciąży nie jestem bo humory mam jak z pracy wracam a to buty nie tak ustawione, a to samochód źle zaparkować na podjeździe i wiele innych. A ja mu że nie tylko @ się zbliża :D
hahah te chlopy to z nami maja:)

ja tez nie ale zdj dodane przez @martoosia04 uwydatnilo kreske druga.

mam poobnie strasznie oburzona chodze i w pracy burcze jak ktos cos niewygodnego mi zaleci. czasem mam ochote tetnice popodgryzac a takie lagodne mam usposobienie;p
ogolnie to boje sie chodzic do wc;p boje sie zobaczyc @ :(
Ja narazie podchodzę ze spokojem będzie @ to dobrze a jeszcze lepiej jak jej nie bedzie przez 9mc ;)

Tak mnie piersi bola ze szok...na brzuchu nie moge spac bo boli jak diabli i na boku tez nie...Niech juz bedzie sobota bo chce juz wiedziec co i jak:)

Pod prysznicem się mylam ...Ja robiłam badania na mutacje genu MTHFR już przed poronieniem ..Wyszla mi jedna mutacja ale żaden lekarz z tych co chodziłam nie przepisał heparyny ..:( A w końcu znalazłam takiego gina który mówił że od pozytywnego testu powinnam przyjmować heparynę i teraz tak będziemy próbować . A ty masz już dzieci czy to pierwsze było ?
A jaka dokładnie Ci mutacja wyszła ? Większość kobiet ma mutację w którymś z tych genów.

reklama
A zdradz mi, ile.cyklow odczekaliscie zanim po zabiegu ponownie zaczeliscie sie starac?
Mi kazał lekarz 3 cykle,ale jestem narwana i bede teraz po 2 miesiączce próbować
Mi w szpitalu lekarz powiedział ze już po 1 @ mogę próbować. Ale zobaczymy co powie mój prowadzący lekarz, a i wcześniej jeszcze chciałabym badania zrobic choć cześć

Do góry