reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
:oops:
ja tez nie ale zdj dodane przez @martoosia04 uwydatnilo kreske druga.

mam poobnie strasznie oburzona chodze i w pracy burcze jak ktos cos niewygodnego mi zaleci. czasem mam ochote tetnice popodgryzac a takie lagodne mam usposobienie;p
ogolnie to boje sie chodzic do wc;p boje sie zobaczyc @ :(
Ja w ciąży byłam bardzo bardzo rozdrażniona i nerwowa. Ogólnie jestem osoba nerwowa, ale wtedy była masakra dużo rzeczy mnie denerwowało tak na maxa... co do objawów, to mnie piersi długo nie bolały, dopiero po jakims czasie piersi bolące i sutki, bez stanika masakra ciężkie jak kamienie i sporo urosły :oops: przytyłam jakieś 1.5 kg :nerd: W tak krótkim czasie, a w pierwszych tygodniach w ogóle brak apetytu i nie chciało mi się jeść słodyczy, ale potem już normalnie... wymiotów i nudności zero, ogólnie nie czułam się ciazowo. Tak fajnie wspominam ten czas. Szkoda tylko ze tak szybko się skończyło ;((

@IrenaX pewnie, że pamiętam. Nawet ostatnio pisałyśmy tu o Tobie. Ja i bodajże Malina podczytałyśmy wątek lutówek, bo martwiłyśmy się co tam u Ciebie. Serce mi się krajało jak przeczytałam, co się u Ciebie dzieje :( i nadal jest mi przykro, że Ciebie to spotkalo:( to takie niesprawiedliwe, tak długo czekałaś na dwie kreseczki:( ściskam cię mocno i trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że w kolejną Ciążę znajdziesz szybciutko i że będzie zdrowa i bezproblemowa. Jak tu dziewczyny zawsze pisza, że będzie nudna. Tego Ci życzę Kochana z całego serducha❤️
Życie jest niestety nieprzewidywalne;( nie spodziewałam się ze mnie to spotka;(( chyba tak musiało być... ;( natura sama dokonała selekcji ;( choć modliłam się codziennie o zdrowie, wiarę, itd. Bardzo mi przykro;( może i ten mój stres coś tu zadziałał ale nie wiem tego :( za 3 tyg mam do odebrania wynik histop. może tam coś będzie napisane ;/ Ale pewnie szczegółów się już nie dowiem... szkoda

Mój chłopak skończył we mnie w dni płodne . Dwa tygodnie temu . Dzisiaj powinnam dostać okres lecz go nie ma . Mierze temperaturę w pochwie i raz jest 36,7 a raz 37,3 np od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres .. wcześniej miałam dużo mlecznego śluzu teraz prawie go nie ma . Czy to oznacza ze nie ma szans na ciąże ? Ten ból brzucha jaki. Trakcie miesiączki i brak śluzu na bieliźnie ?

Mój chłopak skończył we mnie w dni płodne . Dwa tygodnie temu . Dzisiaj powinnam dostać okres lecz go nie ma . Mierze temperaturę w pochwie i raz jest 36,7 a raz 37,3 np od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres .. wcześniej miałam dużo mlecznego śluzu teraz prawie go nie ma . Czy to oznacza ze nie ma szans na ciąże ? Ten ból brzucha jaki. Trakcie miesiączki i brak śluzu na bieliźnie ?
Myślę, że powinnaś zrobić test.

Cześć dziewczyny. Ja już w drodze do pracy. Jeszcze trzy dni i urlop! Odliczam jak szalona do tego czasu.

Niestety dziś kolejny spadek temp. 36,49 :(

Cześć dziewczyny. Ja już w drodze do pracy. Jeszcze trzy dni i urlop! Odliczam jak szalona do tego czasu.

Niestety dziś kolejny spadek temp. 36,49 :(
Ale ci fajnie!! Ja mam jeszcze 3tyg do urlopu. Ale co tam byle sie @ nie doczekac tylko na tym mi zalezy.

Oo dziś piątek 13 tego :) oby dal dzis jakies powody do radości.

Ale ci fajnie!! Ja mam jeszcze 3tyg do urlopu. Ale co tam byle sie @ nie doczekac tylko na tym mi zalezy.

Oo dziś piątek 13 tego :) oby dal dzis jakies powody do radości.

Faktycznie, nie zwróciłam na to uwagi ze dzis taka data. Choc dla mnie poki co nie jest szczęśliwy ten dzien. Liczyłam na jakis wzrost temp. a tu nic :/

reklama
Mnie już też niecierpliwi ta niewiedza ale musimy czekać.

No niestety, nie mamy wyjścia za bardzo :(
Ja dziś znów z bólem gardła. Prawa strona coś mi dokucza. Byle do 15:30 wytrzymać i uciekam stąd do domku.
Miałam wczoraj niby rozmowę z M. o tym że w sumie tragedii wielkiej by nie było gdyby się nie udało zajść teraz, ale wiadomo, fajnie było by gdyby jednak. On podziela moje zdanie, ale jednak zawsze kobieta czuje rozczarowanie. Ja od kiedy temp. spadają chodzę przybita strasznie i zdołowana, że się nie udało.
Nic to, kupię test w Rossmanie i zaczekam na dzień @.

(Dziś 25dc, 6dpo i 8 do @)

Do góry