IrenaX
Fanka BB :)
Przykro miNa pierwszej wizycie zaraz po @ powiedział że właśnie mam owu ale zaleca zaczekać 3cykle. Zaczęliśmy się starać po 4. I teraz właśnie jest 1cs po poronieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miNa pierwszej wizycie zaraz po @ powiedział że właśnie mam owu ale zaleca zaczekać 3cykle. Zaczęliśmy się starać po 4. I teraz właśnie jest 1cs po poronieniu.
Ja w ciąży byłam bardzo bardzo rozdrażniona i nerwowa. Ogólnie jestem osoba nerwowa, ale wtedy była masakra dużo rzeczy mnie denerwowało tak na maxa... co do objawów, to mnie piersi długo nie bolały, dopiero po jakims czasie piersi bolące i sutki, bez stanika masakra ciężkie jak kamienie i sporo urosły przytyłam jakieś 1.5 kg W tak krótkim czasie, a w pierwszych tygodniach w ogóle brak apetytu i nie chciało mi się jeść słodyczy, ale potem już normalnie... wymiotów i nudności zero, ogólnie nie czułam się ciazowo. Tak fajnie wspominam ten czas. Szkoda tylko ze tak szybko się skończyło ;((ja tez nie ale zdj dodane przez @martoosia04 uwydatnilo kreske druga.
mam poobnie strasznie oburzona chodze i w pracy burcze jak ktos cos niewygodnego mi zaleci. czasem mam ochote tetnice popodgryzac a takie lagodne mam usposobienie;p
ogolnie to boje sie chodzic do wc;p boje sie zobaczyc @
Życie jest niestety nieprzewidywalne;( nie spodziewałam się ze mnie to spotka;(( chyba tak musiało być... ;( natura sama dokonała selekcji ;( choć modliłam się codziennie o zdrowie, wiarę, itd. Bardzo mi przykro;( może i ten mój stres coś tu zadziałał ale nie wiem tego za 3 tyg mam do odebrania wynik histop. może tam coś będzie napisane ;/ Ale pewnie szczegółów się już nie dowiem... szkoda@IrenaX pewnie, że pamiętam. Nawet ostatnio pisałyśmy tu o Tobie. Ja i bodajże Malina podczytałyśmy wątek lutówek, bo martwiłyśmy się co tam u Ciebie. Serce mi się krajało jak przeczytałam, co się u Ciebie dzieje i nadal jest mi przykro, że Ciebie to spotkalo to takie niesprawiedliwe, tak długo czekałaś na dwie kreseczki ściskam cię mocno i trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że w kolejną Ciążę znajdziesz szybciutko i że będzie zdrowa i bezproblemowa. Jak tu dziewczyny zawsze pisza, że będzie nudna. Tego Ci życzę Kochana z całego serducha
Myślę, że powinnaś zrobić test.Mój chłopak skończył we mnie w dni płodne . Dwa tygodnie temu . Dzisiaj powinnam dostać okres lecz go nie ma . Mierze temperaturę w pochwie i raz jest 36,7 a raz 37,3 np od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres .. wcześniej miałam dużo mlecznego śluzu teraz prawie go nie ma . Czy to oznacza ze nie ma szans na ciąże ? Ten ból brzucha jaki. Trakcie miesiączki i brak śluzu na bieliźnie ?
Ale ci fajnie!! Ja mam jeszcze 3tyg do urlopu. Ale co tam byle sie @ nie doczekac tylko na tym mi zalezy.Cześć dziewczyny. Ja już w drodze do pracy. Jeszcze trzy dni i urlop! Odliczam jak szalona do tego czasu.
Niestety dziś kolejny spadek temp. 36,49
Ale ci fajnie!! Ja mam jeszcze 3tyg do urlopu. Ale co tam byle sie @ nie doczekac tylko na tym mi zalezy.
Oo dziś piątek 13 tego oby dal dzis jakies powody do radości.
Mnie już też niecierpliwi ta niewiedza ale musimy czekać.