reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mąż dostał propozycje pracy.
Wogole inny zakres obowiązków, większa kasa...
Od tego adwokata co u niego dorabia...
A ja nie wiem czy się cieszyć czy nie...
Bo tu ok niższa kasa, ale szef który idzie zawsze na rękę, urwać się z pracy bez problemu. Stale godziny pracy.
A tu.. Tzn ten odwokat bezproblemowy. Też miałby na tyle 'mobilna' pracę że w razie jak coś mógłby do domu podskoczyć...
W poniedziałek maja jeszcze szczególowo rozmawoac na temat umowy, dokładnego wynagrodzenia, zakresu obowiązków, godzin pracy itp.
Czemu ja jestem taki strach przed wszystkimi zmianami..

reklama
Tu masz rację, bo nam lekarze wkładają wzierniki, badają palcami, wkładają urządzenie do USG i jest ok. ;) A faceci co nie oszukujmy się większość kiedyś się masturbowało lub masturbują się nadal a krępują się badania nasienia. :D Mój mówi, że jedynie co jest strasznego to badanie prostaty.
No wlasnie te badania nasze, w dodatku czesto robione przez roznych lekarzy, jak nie wpychanie usg to np kłucie zyl zeby zrobic wyniki co chwilę.. no zdecydowanie mamy gorzej bo i niekomfortowo to jeszcze czesto bolesnie (mnie np boli wbijanie igły[emoji23]) a facet ..no nie oszukujmy sie - badanie idealne, w samotności, jeszcze przyjemność haha

No wlasnie te badania nasze, w dodatku czesto robione przez roznych lekarzy, jak nie wpychanie usg to np kłucie zyl zeby zrobic wyniki co chwilę.. no zdecydowanie mamy gorzej bo i niekomfortowo to jeszcze czesto bolesnie (mnie np boli wbijanie igły[emoji23]) a facet ..no nie oszukujmy sie - badanie idealne, w samotności, jeszcze przyjemność haha
Ja miałam dzisiaj dwa razy pobieraną krew z obu rąk. :D

@Migdalove przykro mi :( przytulam.

U mnie dziś zero oznak ciąży. Poza tym, że mam baaardzo dużo śluzu takiego kremowego, rozciągliwego jeszcze. Za każdym razem jak podcieram się, mam śluz na papierze. Piersi nie bolą. Sutki spoko.

Ja miałam dzisiaj dwa razy pobieraną krew z obu rąk. :D
Ja tego nie znoszę po tym jak mi kiedys pielegniarka tak sie wbila ze strzykawka zostala jej w ręce a igła w mojej i krew sobie strumieniem na podłogę poleciala a ja sie obudzilam na łóżku [emoji23]
175zl

ja lubie igly i pobieranie krwi;p
wiele lat oddawalam honorowo krew:)
nawet porodu sie nie boje , ale boje sie stomatologa;p
Ja porodu tez sie nie boje [emoji14] jak szlam na porodowke to mialam tylko mysl w głowie [emoji14] ok teraz nie ma juz odwrotu chocby nie wiem co dam rade [emoji14]

reklama
Do góry