1
174974
Gość
To też może być, mogą sobie wtedy pozwolić na wyższą cenę bo i tak ktoś przyjdzie.Albo efekt braku konkurencji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też może być, mogą sobie wtedy pozwolić na wyższą cenę bo i tak ktoś przyjdzie.Albo efekt braku konkurencji
No wiadomo że jej wyjdzie. Ma duuużo większe stężenie bety w 27tc niż Ty w 4 [emoji16]Tak sobie mysle ze dam bratowej by siknela na 1 test, ona jest w 27tc zobaczymy czy jej wyjdzie.
Gratulacje!! W końcu, to znaczy jak długo się staraliście?Mam świeżą wieadomośc udało się zrobiłam wczraj test i pozytywny.. a dziś rano bete i pokazuje na 4 tc. Nie wierze że sie w końcu udało...
Super ! [emoji173] gratulacje!Mam świeżą wieadomośc udało się zrobiłam wczraj test i pozytywny.. a dziś rano bete i pokazuje na 4 tc. Nie wierze że sie w końcu udało...
tak 8 jupii jeeee mówie Wam dziewczyny - cierpliwościSuper ! [emoji173] gratulacje!
A tak sie martwilas ostatnio kiedy sie wreszcie uda [emoji6] 8cs to był, tak ?
Właśnie, tez ostatnio mowie cierpliwości w koncu kazdej sie uda ! [emoji7]tak 8 jupii jeeee mówie Wam dziewczyny - cierpliwości