reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ja moze mojemu kupie test... klinika moze go na poczatku przestraszyc. ale najpierw ja pojde do gina zrobie wszystkie badania i wtedy wezme sie za M :p

Link do: DO KUPIENIA – domowy test jakości nasienia SwimCount (ocenia koncentrację plemników ruchliwych) | Badanie nasienia
Pierwszy raz widzę taki test. :D Ale powiem Ci, że jest o wiele droższe od badania nasienia w klinice i ciekawe czy to takie do końca wiarygodne. Na drugie za 120zł masz jeszcze inne parametry plemników. Ale jak mówisz, może na początek dobry taki test dla Twojego. :) Mój to aż się rwie do kliniki. :D

reklama
Trzymam kciuki dziewczyny za was. Czytam was dość często ale mało pisze. Co do tej zmiany, to wydaje mi się, że chyba przechodzę owulke, pierwszy raz bez leków ;o Mam bardzo płodny śluz. My staramy się już kilka miesięcy. W sensie niezabezpieczamy się i ciąży nie ma jak na razie. No ale owu jak jest to nie ma nic [emoji21] U mnie chyba tarczyca odrzuca

ja moze mojemu kupie test... klinika moze go na poczatku przestraszyc. ale najpierw ja pojde do gina zrobie wszystkie badania i wtedy wezme sie za M [emoji14]

Link do: DO KUPIENIA – domowy test jakości nasienia SwimCount (ocenia koncentrację plemników ruchliwych) | Badanie nasienia
Hahaha, Maliina, gorąca krew jesteś :D. Spokojnie, myślę, że do 6 miesięcy, kiedy faktycznie jest w ogóle jakikolwiek sens wydawania kasy na szczegółowe badania nasienia nie dociągnięcie ;). Generalnie mam przeczucie (bazując na Twoich testach), że długo z nami już nie zabawisz :p.

Pierwszy raz widzę taki test. :D Ale powiem Ci, że jest o wiele droższe od badania nasienia w klinice i ciekawe czy to takie do końca wiarygodne. Na drugie za 120zł masz jeszcze inne parametry plemników. Ale jak mówisz, może na początek dobry taki test dla Twojego. :) Mój to aż się rwie do kliniki. :D
Ja mojego pytalam czy pojechalby to powiedzial tak z zacisnietymi zebami ze sprobowalby ale wiem jaki jest i wiem ze to krepujace badanie. u nas i tak nie ma takiej kliniki wiec doliczyc dojazd plus samo badanie pewnie drogie... najblizej mam w gorzowie wlkp w diagnostik wiec na poczatek czemu by nie;p ale wszystko w swoim czasie.

Hahaha, Maliina, gorąca krew jesteś :D. Spokojnie, myślę, że do 6 miesięcy, kiedy faktycznie jest w ogóle jakikolwiek sens wydawania kasy na szczegółowe badania nasienia nie dociągnięcie ;). Generalnie mam przeczucie (bazując na Twoich testach), że długo z nami już nie zabawisz :p.
moje badania to taka podstawa by byla i gdyby w tym cos sie lekarz doszukal to bym powalczyla. testy to ja moglabym co 5 min chodzic robic :p no ale czekam tyle mi pozostaje... poki nie ma @ jest nadzieja choc ja szybko wątpiąca jestem. nawet jesli kiedys mi się uda was nie opuszczę... przezywammy to razem wiec musze wam kibicowac az wszystkie sie zakreskujemy testami pozytywnymi:)

Ja mojego pytalam czy pojechalby to powiedzial tak z zacisnietymi zebami ze sprobowalby ale wiem jaki jest i wiem ze to krepujace badanie. u nas i tak nie ma takiej kliniki wiec doliczyc dojazd plus samo badanie pewnie drogie... najblizej mam w gorzowie wlkp w diagnostik wiec na poczatek czemu by nie;p ale wszystko w swoim czasie.
Badanie wszędzie oscyluje od 100-150zł. :) Najlepiej jak klinika ma intymny pokój to razem można iść. :) My idziemy razem. ;)

Badanie wszędzie oscyluje od 100-150zł. :) Najlepiej jak klinika ma intymny pokój to razem można iść. :) My idziemy razem. ;)
no moj M o to pytal wlasnie... bo jak razem i ja mu pomooge to on moze isc :p

tak sobie leze na lewym boku ii kłuje mnie prawy jajnik. ot to moje symptomy moze kluc na @ i na wszystko:p

jade zaraz do taty do szpitala i jutro znow do pracy :(

reklama
Krepujace czy nie jak chce dziecka to przeciez nic strasznego [emoji6]
Wybacz nigdy nie zrozumiem stwierdzenia ze to jest krepujace badanie [emoji14] uwazam ze badania nas kobiet często sa bardziej krepujace niz jedno dojscie do kubeczka [emoji14][emoji14]

Do góry