reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ja moze mojemu kupie test... klinika moze go na poczatku przestraszyc. ale najpierw ja pojde do gina zrobie wszystkie badania i wtedy wezme sie za M :p

Link do: DO KUPIENIA – domowy test jakości nasienia SwimCount (ocenia koncentrację plemników ruchliwych) | Badanie nasienia
Pierwszy raz widzę taki test. :D Ale powiem Ci, że jest o wiele droższe od badania nasienia w klinice i ciekawe czy to takie do końca wiarygodne. Na drugie za 120zł masz jeszcze inne parametry plemników. Ale jak mówisz, może na początek dobry taki test dla Twojego. :) Mój to aż się rwie do kliniki. :D

reklama
Trzymam kciuki dziewczyny za was. Czytam was dość często ale mało pisze. Co do tej zmiany, to wydaje mi się, że chyba przechodzę owulke, pierwszy raz bez leków ;o Mam bardzo płodny śluz. My staramy się już kilka miesięcy. W sensie niezabezpieczamy się i ciąży nie ma jak na razie. No ale owu jak jest to nie ma nic [emoji21] U mnie chyba tarczyca odrzuca

ja moze mojemu kupie test... klinika moze go na poczatku przestraszyc. ale najpierw ja pojde do gina zrobie wszystkie badania i wtedy wezme sie za M [emoji14]

Link do: DO KUPIENIA – domowy test jakości nasienia SwimCount (ocenia koncentrację plemników ruchliwych) | Badanie nasienia
Hahaha, Maliina, gorąca krew jesteś :D. Spokojnie, myślę, że do 6 miesięcy, kiedy faktycznie jest w ogóle jakikolwiek sens wydawania kasy na szczegółowe badania nasienia nie dociągnięcie ;). Generalnie mam przeczucie (bazując na Twoich testach), że długo z nami już nie zabawisz :p.

Pierwszy raz widzę taki test. :D Ale powiem Ci, że jest o wiele droższe od badania nasienia w klinice i ciekawe czy to takie do końca wiarygodne. Na drugie za 120zł masz jeszcze inne parametry plemników. Ale jak mówisz, może na początek dobry taki test dla Twojego. :) Mój to aż się rwie do kliniki. :D
Ja mojego pytalam czy pojechalby to powiedzial tak z zacisnietymi zebami ze sprobowalby ale wiem jaki jest i wiem ze to krepujace badanie. u nas i tak nie ma takiej kliniki wiec doliczyc dojazd plus samo badanie pewnie drogie... najblizej mam w gorzowie wlkp w diagnostik wiec na poczatek czemu by nie;p ale wszystko w swoim czasie.

Hahaha, Maliina, gorąca krew jesteś :D. Spokojnie, myślę, że do 6 miesięcy, kiedy faktycznie jest w ogóle jakikolwiek sens wydawania kasy na szczegółowe badania nasienia nie dociągnięcie ;). Generalnie mam przeczucie (bazując na Twoich testach), że długo z nami już nie zabawisz :p.
moje badania to taka podstawa by byla i gdyby w tym cos sie lekarz doszukal to bym powalczyla. testy to ja moglabym co 5 min chodzic robic :p no ale czekam tyle mi pozostaje... poki nie ma @ jest nadzieja choc ja szybko wątpiąca jestem. nawet jesli kiedys mi się uda was nie opuszczę... przezywammy to razem wiec musze wam kibicowac az wszystkie sie zakreskujemy testami pozytywnymi:)

Ja mojego pytalam czy pojechalby to powiedzial tak z zacisnietymi zebami ze sprobowalby ale wiem jaki jest i wiem ze to krepujace badanie. u nas i tak nie ma takiej kliniki wiec doliczyc dojazd plus samo badanie pewnie drogie... najblizej mam w gorzowie wlkp w diagnostik wiec na poczatek czemu by nie;p ale wszystko w swoim czasie.
Badanie wszędzie oscyluje od 100-150zł. :) Najlepiej jak klinika ma intymny pokój to razem można iść. :) My idziemy razem. ;)

Badanie wszędzie oscyluje od 100-150zł. :) Najlepiej jak klinika ma intymny pokój to razem można iść. :) My idziemy razem. ;)
no moj M o to pytal wlasnie... bo jak razem i ja mu pomooge to on moze isc :p

tak sobie leze na lewym boku ii kłuje mnie prawy jajnik. ot to moje symptomy moze kluc na @ i na wszystko:p

jade zaraz do taty do szpitala i jutro znow do pracy :(

reklama
Krepujace czy nie jak chce dziecka to przeciez nic strasznego [emoji6]
Wybacz nigdy nie zrozumiem stwierdzenia ze to jest krepujace badanie [emoji14] uwazam ze badania nas kobiet często sa bardziej krepujace niz jedno dojscie do kubeczka [emoji14][emoji14]

Do góry