reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Rozumiem cię doskonale też niejednokrotnie robiłam po kilkanaście testów w jednym cyklu [emoji14] a teraz muszę czekać w ogóle na starania, ale liczę, że to moje TSH wyrównam, prolaktynę, mąż teraz na miejscu więc może październik, listopad się uda [emoji57] brzmi to prawie jak wieczność [emoji26]

Nie martw się, pewnie również potrwam z Tobą w tej wieczności bo u nas też starania wstrzymane póki co. Także zanim mój chop się namyśli to przynajmniej wykorzystam ten czas na podleczenie zębów :p taki ot jedyny plus czekania na niezdecydowanego chłopa xD

reklama
no moj M o to pytal wlasnie... bo jak razem i ja mu pomooge to on moze isc :p

tak sobie leze na lewym boku ii kłuje mnie prawy jajnik. ot to moje symptomy moze kluc na @ i na wszystko:p

jade zaraz do taty do szpitala i jutro znow do pracy :(
Zdrowia dużo dla taty! Ja jutro na szczęście mam wolne, od piątku z powrotem do pracy, bynajmniej ze spokojem ducha, że nic ciąży się nie stanie bo jej nie ma. :)
Mój też sam by nie chciał iść i na początku związku jak o tym rozmawialiśmy to się mnie pytał, czy bym z nim poszła. ;) No i w końcu musimy się ruszyć na to badanie. U nas też nie ma kliniki w mieście, najbliższa w Gdańsku a do Gdańska mamy 60km około.

Nie martw się, pewnie również potrwam z Tobą w tej wieczności bo u nas też starania wstrzymane póki co. Także zanim mój chop się namyśli to przynajmniej wykorzystam ten czas na podleczenie zębów [emoji14] taki ot jedyny plus czekania na niezdecydowanego chłopa xD
Podobne zdrowe zęby w ciąży są bardzo ważne więc jeden punkt do odchaczenia na liście rzeczy do zrobienia będzie ;)

Krepujace czy nie jak chce dziecka to przeciez nic strasznego [emoji6]
Wybacz nigdy nie zrozumiem stwierdzenia ze to jest krepujace badanie [emoji14] uwazam ze badania nas kobiet często sa bardziej krepujace niz jedno dojscie do kubeczka [emoji14][emoji14]
Tu masz rację, bo nam lekarze wkładają wzierniki, badają palcami, wkładają urządzenie do USG i jest ok. ;) A faceci co nie oszukujmy się większość kiedyś się masturbowało lub masturbują się nadal a krępują się badania nasienia. :D Mój mówi, że jedynie co jest strasznego to badanie prostaty.

Zdrowia dużo dla taty! Ja jutro na szczęście mam wolne, od piątku z powrotem do pracy, bynajmniej ze spokojem ducha, że nic ciąży się nie stanie bo jej nie ma. :)
Mój też sam by nie chciał iść i na początku związku jak o tym rozmawialiśmy to się mnie pytał, czy bym z nim poszła. ;) No i w końcu musimy się ruszyć na to badanie. U nas też nie ma kliniki w mieście, najbliższa w Gdańsku a do Gdańska mamy 60km około.
ja do Gdanska to ze 400 albo i wiecej;p ale mysle ze w Poznaniu tez by sie cos znalazlo a tam mam 80km.. ta w Gorzowie to nie klinika raczej tylko laboratorium medyczne.
powodzenia wam zycze.!

ja do Gdanska to ze 400 albo i wiecej;p ale mysle ze w Poznaniu tez by sie cos znalazlo a tam mam 80km.. ta w Gorzowie to nie klinika raczej tylko laboratorium medyczne.
powodzenia wam zycze.!
Może być laboratorium medyczne, ważne by oddać próbkę w ciągu 30 minut od pobrania i prosto do laboratorium a nie do punktu pobrań. :)

jak bedziemy juz potrzebowac bede sie rozgladac gdzie co i jak :p do tej Twojej kliniki wszedzie daleko... mam kiepska lokalizacje :p

reklama
Do góry