Dagi mąż chyba brałCzy wasi mężczyźni brali może fertilman lub używali plastrów chłodzących mosznę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagi mąż chyba brałCzy wasi mężczyźni brali może fertilman lub używali plastrów chłodzących mosznę?
moj nic nie suplementuje. zaczal zdrowo jesc rzucil piwo ale 3 mce potrzeba by to odczuwalne w nasieniu bylo. mial kiedys zylaki ze mu sie doslownie jadra gotowaly ale po zabiegu jest ok i krotko pozniej mialam corcie pod sercem.Czy wasi mężczyźni brali może fertilman lub używali plastrów chłodzących mosznę?
Mnie też to trapi...Szlak mnie trafia jak widzę w wiadomościach codziennie ze dziecko skatowane, zabite czy bog wie co jeszcze... A na świecie mamy tyle ludzi wspaniałych kochających ktorym do dopełnienia szczęścia brakuje dziecka...
Czemu to takie niesprawiedliwe u mnie w mieście widze dziewczyne ktora jest w ciazy juz 5ty raz, dzieci zaniedbane ona tylko sie drze na nie a rodzi sobie i zachodzi bez trudu.
Mój je zdrowo, nie pije alkoholu więc to prędzej od przegrzewania i stresu...moj nic nie suplementuje. zaczal zdrowo jesc rzucil piwo ale 3 mce potrzeba by to odczuwalne w nasieniu bylo. mial kiedys zylki ze mu sie doslownie jadra gotowaly ale po zabiegu jest ok i krotko pozniej mialam corcie pod sercem.
A który u Was cykl starań ? Jaki jest koszt badania nasienia i gdzie takie badanie można wykonać ? Pytam z ciekawości jak by znowu nie wychodziło to warto wiedzieć [emoji848]U nas jest jednak taka sytuacja, że ze mną na 99% wszystko w porządku, teraz coś znowu nie tak ale za to mój narzeczony miał kiedyś poważny uraz jąder, przegrzewają mu się też więc może być problem z nasieniem. Tak więc póki co jutro się umówimy na badanie nasienia, jak wyjdzie nie tak to wtedy do androloga. A pytam z ciekawości o te tabletki.
22 cykl starań z tym, że 9 cykl przy regularnych cyklach. My na badania jedziemy do Invicty w Gdańsku, można też oddać próbkę do laboratorium jeśli prowadzą takowe badania tylko nasienie nie może być doniesione później niż po 30 minutach od pobrania. Koszt badania takiego prostego badania ok 120zł.A który u Was cykl starań ? Jaki jest koszt badania nasienia i gdzie takie badanie można wykonać ? Pytam z ciekawości jak by znowu nie wychodziło to warto wiedzieć [emoji848]