reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
w tym tygnie bo pracuje od 6;45 do 15. w przyszlym tyg bede miala na 14 razem z M to skocze do sasiedniego miasta by miec wyniki online o ile do tego czasu @nie bedzie i bede codziennie robic testy i sie nimi katowac.
Rozumiem cię doskonale też niejednokrotnie robiłam po kilkanaście testów w jednym cyklu [emoji14] a teraz muszę czekać w ogóle na starania, ale liczę, że to moje TSH wyrównam, prolaktynę, mąż teraz na miejscu więc może październik, listopad się uda [emoji57] brzmi to prawie jak wieczność [emoji26]

reklama
A bierzesz ciągiem cały miesiąc duphaston czy jak? Bo mi zawsze ginekolog mówił, że @ dostanę po odstawieniu duphastonu więc może ty po prostu ją "wstrzymujesz"?
Nie no cały miesiąc nie można. ;) Zaczęłam brać 4 dni temu a w celu wywołania miesiączki powinno się przyjmować przez 7 dni.

No nic, ja tam przyjęłam to na klatę. Wiadomo, jest mi smutno ale dam radę. Jutro narzeczony zadzwoni do kliniki umówić się na badanie nasienia a ja do ginekologa prywatnie. Ciekawe jak wyniki TSH ft3 i ft4, jutro odbiorę wynik.

Szlak mnie trafia jak widzę w wiadomościach codziennie ze dziecko skatowane, zabite czy bog wie co jeszcze... A na świecie mamy tyle ludzi wspaniałych kochających ktorym do dopełnienia szczęścia brakuje dziecka...
Czemu to takie niesprawiedliwe:( u mnie w mieście widze dziewczyne ktora jest w ciazy juz 5ty raz, dzieci zaniedbane ona tylko sie drze na nie a rodzi sobie i zachodzi bez trudu.

reklama
Mój mężczyzna nie łyka nic [emoji6]
U nas jest jednak taka sytuacja, że ze mną na 99% wszystko w porządku, teraz coś znowu nie tak ale za to mój narzeczony miał kiedyś poważny uraz jąder, przegrzewają mu się też więc może być problem z nasieniem. Tak więc póki co jutro się umówimy na badanie nasienia, jak wyjdzie nie tak to wtedy do androloga. A pytam z ciekawości o te tabletki. ;)

Do góry