reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To już za chwilę! :) Już niedawno to pisałam, ale powtórzę - chwilę temu ujrzałaś dwie kreseczki a tu już za miesiąc rodzisz. :) Leci ten czas. :)
No Gosia mam nadzieję że jednak zacznie się tydzień, dwa wcześniej [emoji23]bo już mam dość powiem szczerze :( a Maja juz wtedy będzie w terminie :)
A potem po mnie zacznie się rozpakowawywanie naszych kolejnych staraczek :* więc nasze miejsca muszą zająć inne zaciążone staraczki :D także trzymam za Ciebie kciuki, za Kasię i za całą resztę naszych 'starych staraczek' :* teraz kolej na Was :*

reklama
@Migdalove czekam na twój wynik :)
Ja chyba tu zostanę na zawsze.... Ten cykl też przepada bo męża nie ma a szef nie pozwala mu jutro zjechać tylko jak szybko kończy pracę to dodaje mu nowej aby nie wracał jeszcze do domu ..... :( a owu prawdopodobnie jutro choć śluzu plodnego jak na lekarstwo więc i tak nic z tego nie wyjdzie.... Już mam dość chyba odpuszczę całkiem te starania ......

@Migdalove ja też latam co chwila sprawdzić na telefonie czy już wiesz, aż w pracy się mnie pytają, co ja ten telefon sprawdzam;) no i dalej trzymam kciuki✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

@Kasienka3b do mnie też powinna przyjść w sobotę .... Tylko ja na nic nie liczę i nawet testować nie zamierzam, no chyba, że do poniedziałku nie przyjdzie;) to wtedy sprawdzę, ale to byłby jakiś totalny szok, gdyby w tak odpuszczonym cyklu się udalo;) za Ciebie zaciskam kciuki, niech to już będzie Twój ostatni cykl staraniowy:tak:
Kochana duzo tu przypadkow na forum ze jak dzieczyny odpuszczaly to zachodzily...i oby bylo i tak w Twoim wypadku:)

Kochana duzo tu przypadkow na forum ze jak dzieczyny odpuszczaly to zachodzily...i oby bylo i tak w Twoim wypadku:)
No to my teraz przed ślubem postanowiliśmy, że poczekamy ale oczywiście nie uważaliśmy i na luzie wszystko. Nie myślałam o zachodzeniu, wręcz przeciwnie. Poszłam do pracy to wiadomo więcej ruchu no i teraz ta sytuacja, oby to była ciąża. :)

No to my teraz przed ślubem postanowiliśmy, że poczekamy ale oczywiście nie uważaliśmy i na luzie wszystko. Nie myślałam o zachodzeniu, wręcz przeciwnie. Poszłam do pracy to wiadomo więcej ruchu no i teraz ta sytuacja, oby to była ciąża. :)
Strasznie ciazy Ci zycze bo juz wystarczajaco dlugo sie starasz. Niech to juz bedzie ten udany cykl:)

Te cienie to chyba defekt testów. .niemozliwe by tyle razy je widziec... To musi byc poprostu jawnie zarozowiona kreska...
Test zrobiony przed chwila..
Stracilam nadzieję.

Załączniki

• IMG_20180711_161650.jpg
    IMG_20180711_161650.jpg
    969,8 KB · Wyświetleń: 131
  • Screenshot_2018-07-11-16-16-16-791_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-07-11-16-16-16-791_com.android.chrome.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 124
Te cienie to chyba defekt testów. .niemozliwe by tyle razy je widziec... To musi byc poprostu jawnie zarozowiona kreska...
Stracilam nadzieję.
Na tym teście ja coś widzę. I nie wydaje mi się że widzę tylko serio widzę :) zrób betę. Przynajmniej wynik będzie na papierze.
Nie jest to możliwe żeby kilka różnych testów pokazywało Ci cienie. Takie zbiegi okoliczności nie występują [emoji23]

Stracilam nadzieję.
Widać cienia cień. A przypomnij mi kochana, ty wcześniej robiłaś testy i był podobny wynik czy bardziej wyraźny?

reklama
Dziewczyny, chwilę temu miałam dziwny tępy ból w okolicach pod pępkiem taki uciskający, dziwny. Jeszcze w życiu czegoś takiego nie czułam. :eek: Trwał kilka dobrych minut... Dziwne rzeczy się ze mną dzieją... Kiedy będzie ten wynik?! :realmad:

Do góry