Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Az podczytalam lutowki i chyba wlasnym oczom nie wierzę.Podczytuje was regularnie, każdej ślę ciążowe fluidki i takie pytanie mam- co sie stało z @IrenaX ? Przegapilam coś?
Ja też widzę superWidzę cień cienia pewnie tylko ja go widzę ale też nie biore pod uwage tego testu... W zeszlym cyklu bylo podobnie.
ile dp jestes?Z porannego moczu powtorze ale mam tylko 25mlu/ml. Historia zatacza koło.
Też ostatnio się zastanawiałam co u niej i też podczytałam.... Takie to smutneAz podczytalam lutowki i chyba wlasnym oczom nie wierzę.
Boziu Irenka tak strasznie mi przykro. Czemu was to spotyka
w zeszlym cyklu mialam test z jawna kreska a drugi z cieniem a beta 0.1 wiec sie nie łudze narazie.Ja też widzę super
I ja widzę!!! oby tym razem nie oszukałWidzę cień cienia pewnie tylko ja go widzę ale też nie biore pod uwage tego testu... W zeszlym cyklu bylo podobnie.
Ja tez widze cien ale najlepiej zrob z porannego moczu.Widzę cień cienia pewnie tylko ja go widzę ale też nie biore pod uwage tego testu... W zeszlym cyklu bylo podobnie.
To w takim razie 3mam żeby nie oszukał tym razem.w zeszlym cyklu mialam test z jawna kreska a drugi z cieniem a beta 0.1 wiec sie nie łudze narazie.
troszkę szybko by to było bo jestem 8 dpo, do tego test pink a on lubi oszukiwac