reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hejka Laski!
podczytuje Was dalej i trzymam cichutko kciuki za każdą:)))
@Migdalove póki nie ma miesiączki jest nadzieja :D
ja jakoś sobie tym razem nic nie wkręcam bo pewnie jak zwykle nic z tego nie będzie :p
w sumie w czasie tych 9 cykli starań miałam już chyba wszystkie możliwe objawy ciążowe :p:p

Hej.
Ja Was tak podczytuje cały czas, ale @Migdalove mi takie emocje tu funduje, że aż musiałam wpaść, trochę pozarażać. Ty kobietko powinnaś teleturnieje prowadzić, bo napięcie budujesz niczym sam mistrzu - Hubercik :D Trzymam kciuki, żeby było po prostu za wcześnie z tą betą :)

Hejka Laski!
podczytuje Was dalej i trzymam cichutko kciuki za każdą:)))
@Migdalove póki nie ma miesiączki jest nadzieja :D
ja jakoś sobie tym razem nic nie wkręcam bo pewnie jak zwykle nic z tego nie będzie :p
w sumie w czasie tych 9 cykli starań miałam już chyba wszystkie możliwe objawy ciążowe :p:p
Ja z tymi objawami mam podobnie aczkolwiek zawsze czekam na @. :) Trochę dziwi mnie wynik, bo w tym samym laboratorium zawsze był wynik 0,1 a nie taki co dzisiaj. Narzeczony ma nadzieję, że się udało. Mówi, że jak się okaże, że jestem w ciąży to się z moim tatą upije z radości co on na prawdę nie lubi pić. :D

reklama
Kochane ja to bym wolała mieć jak przeważnie każda zdrowa kobieta a nie takie cyrki. :D Mój organizm mnie nie lubi. :D

Do góry