Ja czuje ze u Ciebie juz kropeczka sie rozwija.23dc i 9dp. Piersi bola okropnie i podbrzusze...oszaleje...
U mnie 30dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuje ze u Ciebie juz kropeczka sie rozwija.23dc i 9dp. Piersi bola okropnie i podbrzusze...oszaleje...
Jeśli owu nie było to nie można powiedzieć że są niepłodne, bo może przecież dopiero być za parę dni. Ja myślę że lepiej samemu interpretować wykres, to jednak tylko program...
Zobacz załącznik 875471 czyli ciąży nie ma. Czekam na @
Z testów owu wynika, że już po owu. Paski już super blade.
Teraz spojrzałam na wykres i rzeczywiście przez dzisiejszy spadek nie ma trzeciego dnia wyższej temp. Moze jutro... oby. Tak bym chciała by ta temp już rosła i rosła.
A poki co zmagam się z tym zapaleniem gardła. Mam 37,5 temp i ledwo przełykam.
Przykro mi [emoji20]Zobacz załącznik 875471 czyli ciąży nie ma. Czekam na @
Ponizej 5 oznacza brak ciąży.A gdyby nie było ciąży to nie byłoby absolutne 0?
(Ja tam sie nie znam)
Może być szansa, ponoc beta zaczyna się uwalnia po 48h od zagnieżdżenia a to dopiero teraz jakoś będzie.Przykro mi [emoji20]
A jest szansa ze za wcześnie zrobiona beta ? Ponizej 5 oznacza brak ciąży.
Może być szansa, ponoc beta zaczyna się uwalnia po 48h od zagnieżdżenia a to dopiero teraz jakoś będzie.
Jeśli trzeciego dnia nie jest minimum o 0.2 wyższa od podstawowego poziomu, to żeby potwierdzić owu czeka się na czwartą wyższą. Trzymam kciuki żeby była Aha, temperatura w fazie lut. nie musi ciągle rosnąć, może się wahać, byle nie spadła poniżej tej przed skokiem.
No to kciuków nie puszczam [emoji6][emoji110][emoji110]Może być szansa, ponoc beta zaczyna się uwalnia po 48h od zagnieżdżenia a to dopiero teraz jakoś będzie.