reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzymam kciuki!

U mnie jest jakaś suchota.. Brak sluzu.
Dzwignelam dziś w pracy ciężar i strasznie brzuch mnie rozbolal.. Ja mimo wszystko umowie dzis wizyte do gina bo pewnie z miesiac poczekam
U mnie według aplikacji dziś owu i dziś też sporo śluzu. Pytanie tylko czy moje pęcherzyki pękają... No ale działamy [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny chyba jednak zagoszczą tu u was dłużej, jeśli mogę [emoji57] tak się cieszę zawsze jak nam siebie w szybko zajść w ciążę, ale co z tego jak nie byłam jeszcze u lekarza, a już ja straciłam.
Tak więc, spotkała nas kolejną strata maluszka. Mam już 3 dzień mocne krwawienie, oczyszcza się organizm. Mam taka nadzieję, że nie będzie potrzeby łyzeczkowania, bo to wczesna ciąża. Krwawienie zaczęło się w 6t1d. To była 4 ciąża. Nasza druga ciaz zakonczyla sie w tym samym czasie i wszystko wygląda podobnie.
Może teraz poczekam tu sobie spokojnie na wasze 2 kreski.

Hej dziewczyny chyba jednak zagoszczą tu u was dłużej, jeśli mogę [emoji57] tak się cieszę zawsze jak nam siebie w szybko zajść w ciążę, ale co z tego jak nie byłam jeszcze u lekarza, a już ja straciłam.
Tak więc, spotkała nas kolejną strata maluszka. Mam już 3 dzień mocne krwawienie, oczyszcza się organizm. Mam taka nadzieję, że nie będzie potrzeby łyzeczkowania, bo to wczesna ciąża. Krwawienie zaczęło się w 6t1d. To była 4 ciąża. Nasza druga ciaz zakonczyla sie w tym samym czasie i wszystko wygląda podobnie.
Może teraz poczekam tu sobie spokojnie na wasze 2 kreski.

Bardzo mi przykro :(((

U mnie owufriend pokazuje już niepłodne dni ale owu nie wykryło... [emoji15]
Hmm, ciekawe, a masz już odnotowane 3 wyższe temperatury po fazie niższych? Może jutro Ci wykreśli owu. Mi zawsze na 4 dzień aplikacje wyznaczają. Chyba, że nie są pewne, to wtedy nie zaznaczają wcale...

@Migdalowe daj koniecznie znać :)!

@Ann bardzo mi przykro :(. Mam nadzieję, że niedługo razem się będziemy cieszyć i Twoich, tym razem szczęśliwych II.
A teraz odpoczywaj i nie załamuj, to się po prostu zdarza, choć bardzo dusza boli..Też przez to przechodziłam kilka miesięcy temu :(.

reklama
Do góry