1
174974
Gość
Pójście na betę to najlepszy wywolywacz okresu. Jak ma przyjść to niech szybciej przyjdzieObyś sobie nie wywołała [emoji16]
Czekam teraz na smsa z informacją o wyniku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pójście na betę to najlepszy wywolywacz okresu. Jak ma przyjść to niech szybciej przyjdzieObyś sobie nie wywołała [emoji16]
Ja mam guzka niezłośliwego, idę na usunięcie pod koniec lipca. Też najbardziej jest wyczuwalny przed @.Hej to znowu ja. [emoji5] Czekam na wizytę 18lipca. Chciałam zapytać Was czy miałyście problemy z guzkami w piersiach ? Ja miałam wycofanego operacyjnie jednego i okazało się, ze to włókniak, drugiego wlokniaka usunęli mi poprzez specjalny zabieg biopsji i „wyssali „ go przy badaniu. Teraz prawdopodobnie mam5t4d i moje piersi powiększyły się znacząco, zaczynaja bolec i wyczuwam sobie znów jakieś zgrubienia. Czy ktoś miał problem z wlokniakami ?
Ja mam guzka niezłośliwego, idę na usunięcie pod koniec lipca. Też najbardziej jest wyczuwalny przed @.
Przepisałam wizytę na 6 sierpnia. Będzie albo monitoring albo potwierdzenie ciąży [emoji6] a na razie 16dc i działamy dalej [emoji16]
To napewno powinnaś dostać leki na zbicie ! Nie wiem na co twój lekarz jeszcze czeka, na starania najlepiej jak byś miała w granicach 15Moja prolaktyna to 27,85 przy normie do 25....
Myślę, że czujesz je dużo mocniej ze względu na zmiany hormonalne, które teraz w Tobie zachodzą, podobnie jak przed @.Ok przed okresem tez stawały się bardziej wyczuwalne, ale pytam czy ktoś był w ciąży i czuł je tez o wiele bardziej niż zawsze ? Ja potwierdzenie ciąży u lekarza będę miała w przyszłym tygodniu, na razie tylko test i brak miesiączki.
Ok przed okresem tez stawały się bardziej wyczuwalne, ale pytam czy ktoś był w ciąży i czuł je tez o wiele bardziej niż zawsze ? Ja potwierdzenie ciąży u lekarza będę miała w przyszłym tygodniu, na razie tylko test i brak miesiączki.
Trzymam kciuki!Śluz z plodnego stał się biały jak przed @, do tego coraz mocniej czuję że dostanę @. Tak właśnie działa pojscie na betę.
Mi też na początku mówił onkolog żeby nie ruszać a ostatnio sam zaproponował wycięcie, bo po co sprawdzać co chwilę [emoji6]Ja miałam jeszcze przed pierwszą ciąża i w ciąży mi się powiększył, ale to normalne, przez hormony. Parę miesięcy po porodzie wrócił do poprzedniej wielkości. Niestety mam go nadal, nikt mi nie proponował usuwania, tylko cały czas obserwacja i usg co pół roku...