reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej to znowu ja. [emoji5] Czekam na wizytę 18lipca. Chciałam zapytać Was czy miałyście problemy z guzkami w piersiach ? Ja miałam wycofanego operacyjnie jednego i okazało się, ze to włókniak, drugiego wlokniaka usunęli mi poprzez specjalny zabieg biopsji i „wyssali „ go przy badaniu. Teraz prawdopodobnie mam5t4d i moje piersi powiększyły się znacząco, zaczynaja bolec i wyczuwam sobie znów jakieś zgrubienia. Czy ktoś miał problem z wlokniakami ?
Ja mam guzka niezłośliwego, idę na usunięcie pod koniec lipca. Też najbardziej jest wyczuwalny przed @.

Przepisałam wizytę na 6 sierpnia. Będzie albo monitoring albo potwierdzenie ciąży [emoji6] a na razie 16dc i działamy dalej [emoji16]

Ja mam guzka niezłośliwego, idę na usunięcie pod koniec lipca. Też najbardziej jest wyczuwalny przed @.

Przepisałam wizytę na 6 sierpnia. Będzie albo monitoring albo potwierdzenie ciąży [emoji6] a na razie 16dc i działamy dalej [emoji16]

Ok przed okresem tez stawały się bardziej wyczuwalne, ale pytam czy ktoś był w ciąży i czuł je tez o wiele bardziej niż zawsze ? Ja potwierdzenie ciąży u lekarza będę miała w przyszłym tygodniu, na razie tylko test i brak miesiączki.

Ok przed okresem tez stawały się bardziej wyczuwalne, ale pytam czy ktoś był w ciąży i czuł je tez o wiele bardziej niż zawsze ? Ja potwierdzenie ciąży u lekarza będę miała w przyszłym tygodniu, na razie tylko test i brak miesiączki.
Myślę, że czujesz je dużo mocniej ze względu na zmiany hormonalne, które teraz w Tobie zachodzą, podobnie jak przed @.

@paulina1994 wiem dlatego idę do innego ;)
U mnie 12 dc śluzu plodnego jeszcze nie ma owu prawdopodobnie za 3 dni ale dziś zaczynamy działać bo jutro mąż może wyjechać i wrócić dopiero w piątek albo w czwartek jak się uda (mam nadzieję że wróci w czwartek akurat w owu) ;)

Śluz z plodnego stał się biały jak przed @, do tego coraz mocniej czuję że dostanę @. Tak właśnie działa pojscie na betę. :p

Ja miałam jeszcze przed pierwszą ciąża i w ciąży mi się powiększył, ale to normalne, przez hormony. Parę miesięcy po porodzie wrócił do poprzedniej wielkości. Niestety mam go nadal, nikt mi nie proponował usuwania, tylko cały czas obserwacja i usg co pół roku...

Śluz z plodnego stał się biały jak przed @, do tego coraz mocniej czuję że dostanę @. Tak właśnie działa pojscie na betę. :p
Trzymam kciuki!

U mnie jest jakaś suchota.. Brak sluzu.
Dzwignelam dziś w pracy ciężar i strasznie brzuch mnie rozbolal.. Ja mimo wszystko umowie dzis wizyte do gina bo pewnie z miesiac poczekam

reklama
Ja miałam jeszcze przed pierwszą ciąża i w ciąży mi się powiększył, ale to normalne, przez hormony. Parę miesięcy po porodzie wrócił do poprzedniej wielkości. Niestety mam go nadal, nikt mi nie proponował usuwania, tylko cały czas obserwacja i usg co pół roku...
Mi też na początku mówił onkolog żeby nie ruszać a ostatnio sam zaproponował wycięcie, bo po co sprawdzać co chwilę [emoji6]

Do góry