reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To ja mam taki [emoji23] 34+0 za 5 równych tygodni cc [emoji23] na razie 5,5kg dodatkowo na wadze. Nie wiem gdzie ona się mieści [emoji23]Zobacz załącznik 875269
Zgrabny i śliczny [emoji7]. Na prawdę przytylas tylko 5,5kg, myślałam że tylko ja mam taki mały przyrost wagi[emoji14]. U mnie 4 kg na plusie A dziś 27tc. Boziu ja w 34 będę pod koniec sierpnia, wtedy też mam sesję zdjęciową. Na początku sierpnia szkoła rodzenia [emoji14]. Fajnie że już za 5 tyg maluszek będzie przy Tobie [emoji16]. Też tak chce [emoji6]...

reklama
Zgrabny i śliczny [emoji7]. Na prawdę przytylas tylko 5,5kg, myślałam że tylko ja mam taki mały przyrost wagi[emoji14]. U mnie 4 kg na plusie A dziś 27tc. Boziu ja w 34 będę pod koniec sierpnia, wtedy też mam sesję zdjęciową. Na początku sierpnia szkoła rodzenia [emoji14]. Fajnie że już za 5 tyg maluszek będzie przy Tobie [emoji16]. Też tak chce [emoji6]...
Zleci szybko :D zobaczysz. No ja na początku przez wymioty prawie 5kg spadłam. A potem po 0.5 kg na miesiąc. Teraz w ostatnim trymestrze co miesiąc po2-2,5 kg ale to już teraz normalne. Więc jak na koniec będę miała na plus 8-9 kg to będzie tyle. Z synem przytyłam 16 kg.

@KatiNails, @Otoona śliczne macie brzusie❤️❤️❤️ I jak to szybko zleciało!
Chyba sezon grilowy jest w pełni, bo ja też wczoraj grilla zaliczyłam;)

A ja chyba znowu będę miała masakrycznie krótki cykl, bo brzuch boli mnie okresowo... Ostatni cykl 22dni, a dziś właśnie 22dc więc nie zdziwię się jak @ jutro przylezie...

@KatiNails, @Otoona śliczne macie brzusie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ I jak to szybko zleciało!
Chyba sezon grilowy jest w pełni, bo ja też wczoraj grilla zaliczyłam;)

A ja chyba znowu będę miała masakrycznie krótki cykl, bo brzuch boli mnie okresowo... Ostatni cykl 22dni, a dziś właśnie 22dc więc nie zdziwię się jak @ jutro przylezie...
A ile dpo?

Ale to jest za wcześnie na cokolwiek [emoji4]

Ja wiem, tylko ktoś pytał (przepraszam że nie kojarzę kto) o to, czy mogę testować przed pójściem do lekarza zeby w razie co moc powiedziec o ciąży do leków. No to odp. że testowanie nie ma sensu.

co do temp, to myslalam, że może skoczy już coś... ale czekam cierpliwie. (Dziś 22dc 2 dpo)

Daga super [emoji7] macie już imię?
A z brzuchem to na początku tylko tak szybko wywala a potem zmniejsza tempo wzrostu [emoji23] ja teraz z Majeczka mam mniejszy brzuch niż z Aleksem w ciąży a też na początku szybko mi brzuch było widać no i Maja najprawdopodobniej będzie większa niż Aleks jak się urodzi :) My też wczoraj grill [emoji23] Kaszanke i kiełbasę zasuwałam [emoji23] tato mój się że mnie śmiał że ten brzuch to mi od jedzenia a nie ciąży urósł, [emoji23]
A jak beta?
Chyba zostanie Pola :) ty widze faktycznie masz malutki brzuszek :p
KatiNails ciekawe to co piszesz[emoji4]. U mnie wszystko jest na odwrót [emoji14]. Brzuch mam większy niż z pierwszym synem. Drugi syn będzie drobniejszy i mniejszy od pierwszego. Mam wrażenie że będzie miał to po mnie bo pierwszy syn to cały tata [emoji4]. Zdjęcie z 25tc. Z pierwszym synem było ledwo widać A teraz już mam problem buty zakładać sportowe [emoji14]. Zobacz załącznik 875268
No właśnie wiekszosc mam z ktorymi rozmawiam, a maja dwojke dzieci mowia, ze druga ciaza jest "wieksza"- wiekszy brzuch od samego początku :D no nic, zobaczymy jak dalej bedzie. Ale ja sie ciesze, tyle czekalam na ta ciaze, ze jestem dumna z mojego brzuszka [emoji14]

Chyba zostanie Pola :) ty widze faktycznie masz malutki brzuszek :pNo właśnie wiekszosc mam z ktorymi rozmawiam, a maja dwojke dzieci mowia, ze druga ciaza jest "wieksza"- wiekszy brzuch od samego początku :D no nic, zobaczymy jak dalej bedzie. Ale ja sie ciesze, tyle czekalam na ta ciaze, ze jestem dumna z mojego brzuszka [emoji14]
Pola piękne imię [emoji7]
Pewnie pewnie bądź dumna [emoji7] potem będziemy za tymi brzuszkami tęsknić :*

Daga super [emoji7] macie już imię?
A z brzuchem to na początku tylko tak szybko wywala a potem zmniejsza tempo wzrostu [emoji23] ja teraz z Majeczka mam mniejszy brzuch niż z Aleksem w ciąży a też na początku szybko mi brzuch było widać no i Maja najprawdopodobniej będzie większa niż Aleks jak się urodzi :) My też wczoraj grill [emoji23] Kaszanke i kiełbasę zasuwałam [emoji23] tato mój się że mnie śmiał że ten brzuch to mi od jedzenia a nie ciąży urósł, [emoji23]
A jak beta?
O 10 jedziemy zbadać. :)

reklama
Tak więc okresu nadal brak, plamien nie ma żadnych. Dyskomfort w podbrzuszu jak na @ jest ale lekki, nie boli brzuch. Ale wrażenie mam jakbym miała dostać okres tylko jakoś bezboleśnie. :D piersi nie dają znać tyle, że są pełniejsze a to na bank bo sprawdzałam na za dużym staniku. :D

Do góry