reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A wyniki o ktorej beda? I zaraz jak bedziesz wiedziec to chwal sie tu nam:)
Jeśli przed 12 pójdę na betę to ponoć o 15 już powinnam mieć wyniki. Ale różnie z tym bywalo, czasami miałam dopiero koło północy. Będę jutro w pracy jak na szpilkach chodzić. I ciągle chłopaków wołać jak coś ciezszego trzeba będzie dźwigać. :D

reklama
Jeśli przed 12 pójdę na betę to ponoć o 15 już powinnam mieć wyniki. Ale różnie z tym bywalo, czasami miałam dopiero koło północy. Będę jutro w pracy jak na szpilkach chodzić. I ciągle chłopaków wołać jak coś ciezszego trzeba będzie dźwigać. :D
Pewnie oszczedzaj sie:) I 3 mam kciuki by beta byla pozytywna✊✊

Trzymam kciuki, zebys do slubu szła z fasolką :*Za Ciebie trzymam Kasiu podwójnie kciuki:* mam nadzieje, ze to w koncu Twój czas <3
Narzeczony mi ciągle mówi, że byłoby super i ma nadzieję, że beta będzie pozytywna. :) Ja ciągle biegam sprawdzać czy @ przyszła jak tylko mnie mocniej zaciągnie w brzuchu. ;)

No ale kochana napisz jak Ty sie czujesz? Co w brzuszku slychac?
A dziekuje, dobrze :) pierwszy trymestr byl ciezki, a teraz jest super, już prawie polmetek ;) w brzuszku siedzi dziewczynka, wiec spełniło sie moje marzenie o drugiej córce :) od pewnego czasu delikatnie kopie, w drugiej ciazy duzo szybciej czuc ruchy i brzuch tez szybciej rośnie o wiele :D

A dziekuje, dobrze :) pierwszy trymestr byl ciezki, a teraz jest super, już prawie polmetek ;) w brzuszku siedzi dziewczynka, wiec spełniło sie moje marzenie o drugiej córce :) od pewnego czasu delikatnie kopie, w drugiej ciazy duzo szybciej czuc ruchy i brzuch tez szybciej rośnie o wiele :D
To ciesze sie ze juz lepiej:) I super ze marzenie o 2 corce sie spelnilo. Ja to nie umiem sie doczekac kiedy zajde w ciaze a ty juz kopniaczki czujesz-poprostu cudnie❤

reklama
Do góry