reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A wyniki o ktorej beda? I zaraz jak bedziesz wiedziec to chwal sie tu nam:)
Jeśli przed 12 pójdę na betę to ponoć o 15 już powinnam mieć wyniki. Ale różnie z tym bywalo, czasami miałam dopiero koło północy. Będę jutro w pracy jak na szpilkach chodzić. I ciągle chłopaków wołać jak coś ciezszego trzeba będzie dźwigać. :D

reklama
Jeśli przed 12 pójdę na betę to ponoć o 15 już powinnam mieć wyniki. Ale różnie z tym bywalo, czasami miałam dopiero koło północy. Będę jutro w pracy jak na szpilkach chodzić. I ciągle chłopaków wołać jak coś ciezszego trzeba będzie dźwigać. :D
Pewnie oszczedzaj sie:) I 3 mam kciuki by beta byla pozytywna✊✊

Trzymam kciuki, zebys do slubu szła z fasolką :*Za Ciebie trzymam Kasiu podwójnie kciuki:* mam nadzieje, ze to w koncu Twój czas <3
Narzeczony mi ciągle mówi, że byłoby super i ma nadzieję, że beta będzie pozytywna. :) Ja ciągle biegam sprawdzać czy @ przyszła jak tylko mnie mocniej zaciągnie w brzuchu. ;)

No ale kochana napisz jak Ty sie czujesz? Co w brzuszku slychac?
A dziekuje, dobrze :) pierwszy trymestr byl ciezki, a teraz jest super, już prawie polmetek ;) w brzuszku siedzi dziewczynka, wiec spełniło sie moje marzenie o drugiej córce :) od pewnego czasu delikatnie kopie, w drugiej ciazy duzo szybciej czuc ruchy i brzuch tez szybciej rośnie o wiele :D

A dziekuje, dobrze :) pierwszy trymestr byl ciezki, a teraz jest super, już prawie polmetek ;) w brzuszku siedzi dziewczynka, wiec spełniło sie moje marzenie o drugiej córce :) od pewnego czasu delikatnie kopie, w drugiej ciazy duzo szybciej czuc ruchy i brzuch tez szybciej rośnie o wiele :D
To ciesze sie ze juz lepiej:) I super ze marzenie o 2 corce sie spelnilo. Ja to nie umiem sie doczekac kiedy zajde w ciaze a ty juz kopniaczki czujesz-poprostu cudnie❤

reklama
Do góry