1
174974
Gość
Ja też! Mieliśmy spotkanie pracowników takie nieoficjalne.Ja wczoraj zajadalam sie kielbaska z ogniska-mmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też! Mieliśmy spotkanie pracowników takie nieoficjalne.Ja wczoraj zajadalam sie kielbaska z ogniska-mmmm
Daga super [emoji7] macie już imię?A dziekuje, dobrze pierwszy trymestr byl ciezki, a teraz jest super, już prawie polmetek w brzuszku siedzi dziewczynka, wiec spełniło sie moje marzenie o drugiej córce od pewnego czasu delikatnie kopie, w drugiej ciazy duzo szybciej czuc ruchy i brzuch tez szybciej rośnie o wiele
My też wczoraj grill [emoji23] Kaszanke i kiełbasę zasuwałam [emoji23] tato mój się że mnie śmiał że ten brzuch to mi od jedzenia a nie ciąży urósł, [emoji23]A my byliśmy chwilę temu w zabce po kiełbasę bo tak mi się zachciało kiełbasy z grilla.
Głowa do góry jeszcze nic nie wiadomo. Jak nie w tym cyklu to w następnym się uda.Dzień dobry.
Niestety na test jest u mnie za wcześnie. Dopiero dziś 2dpo (jak mniemam). Ale nie sądzę by się udało. Coś mam od kilku dni mieszane uczucia. Dziś temp. 36,46 ... ech.
Głowa do góry jeszcze nic nie wiadomo. Jak nie w tym cyklu to w następnym się uda.
To ja mam taki [emoji23] 34+0 za 5 równych tygodni cc [emoji23] na razie 5,5kg dodatkowo na wadze. Nie wiem gdzie ona się mieści [emoji23]KatiNails ciekawe to co piszesz[emoji4]. U mnie wszystko jest na odwrót [emoji14]. Brzuch mam większy niż z pierwszym synem. Drugi syn będzie drobniejszy i mniejszy od pierwszego. Mam wrażenie że będzie miał to po mnie bo pierwszy syn to cały tata [emoji4]. Zdjęcie z 25tc. Z pierwszym synem było ledwo widać A teraz już mam problem buty zakładać sportowe [emoji14]. Zobacz załącznik 875268