reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A więc działa forum. Czemu tu cisza od ponad 4 godzin? Wszystkie grillujecie? :D Ja właśnie z pizzy wróciłam.

Plamienie nie powtórzyło się od wczorajszego poranka, choć dziś sporo się nałaziłam. Więc jest nadzieja! Zapraszam nadal na marcówki ale tam dziś ciszej jak tu...

A więc działa forum. Czemu tu cisza od ponad 4 godzin? Wszystkie grillujecie? :D Ja właśnie z pizzy wróciłam.

Plamienie nie powtórzyło się od wczorajszego poranka, choć dziś sporo się nałaziłam. Więc jest nadzieja! Zapraszam nadal na marcówki ale tam dziś ciszej jak tu...
Z wielką przyjemnościa tam dołącze jesli mi tylko jest dane.
Super ze plamienia nie ma ale z tego co mi wiadomo kobiety niektore na poczatku maja takie epizody.
Kiedy idziesz do doktorka?
ja wrocilam wlasnie od taty ze szpitala... wciaz nie wiadomo co mu jest choc goraczka ustala... zadnych wiesci o wynikach badan a lekarze tylko prosza o zdjecie opatrunku i odpowiadaja ze mysleli ze gorzej bedzie wygladac... sami nie wiedza co jest... dzis jeden madry sie znalazl co stwierdzil ze ta infekcja szybko atakuje ale powoli sie jej wyzbywa z organizmu... na pytanie co to za infekcja wzruszyl ramionami. Bol nogi ma nadal i problem z chodzeniem.

Ja zabieram się za porządki w szafie z ciuchami mlodej.

Z wielką przyjemnościa tam dołącze jesli mi tylko jest dane.
Super ze plamienia nie ma ale z tego co mi wiadomo kobiety niektore na poczatku maja takie epizody.
Kiedy idziesz do doktorka?
ja wrocilam wlasnie od taty ze szpitala... wciaz nie wiadomo co mu jest choc goraczka ustala... zadnych wiesci o wynikach badan a lekarze tylko prosza o zdjecie opatrunku i odpowiadaja ze mysleli ze gorzej bedzie wygladac... sami nie wiedza co jest... dzis jeden madry sie znalazl co stwierdzil ze ta infekcja szybko atakuje ale powoli sie jej wyzbywa z organizmu... na pytanie co to za infekcja wzruszyl ramionami. Bol nogi ma nadal i problem z chodzeniem.

Ja zabieram się za porządki w szafie z ciuchami mlodej.

Czyli Tacie powoli się poprawia, o tyle dobrze.
Do lekarza planuje umówić się na 23 lipca. Będzie to końcówka 6 tygodnia.

@patuśka 14 lipca bede testowac bo wtedy wypada termin @.

Ja zadnego posta nie moglam napisac wiec byl chyba jakis problem i dlatego tu cisza byla:)
Ciesze sie ze plamien juz nie masz.

reklama
Dziewczyny, czy w trakcie owu czujecie tylko 1 lub 2 jajnik czy pobolewa Was całe podbrzusze? Bo ja właśnie mam takie odczucia i zastanawiam się czy to normalne.

Do góry