reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny a ja przed chwilą byłam w toalecie i patrze a na papierze taki śluz zaczerwieniony... kreska na owu zbladła, więc już po. Brzuch pobolewa jak na @. Czyżby się udało [emoji1307][emoji15]

Dziewczyny a ja przed chwilą byłam w toalecie i patrze a na papierze taki śluz zaczerwieniony... kreska na owu zbladła, więc już po. Brzuch pobolewa jak na @. Czyżby się udało [emoji1307][emoji15]

Trzymam za to kciuki [emoji846] u nnie w tym ciążowym to bóle na @ i ból piersi zaczęły się dosłownie od razu po owu [emoji846]

Cześć, jestem po poronieniu zatrzymanym i zabiegu (początek kwietnia). Po 3 @ wróciliśmy do starania. Cykle przed ostatnia ciąża były co 24 dni. Teraz były co 24, 29 i 26 dni. W 9 i 11 dc było ❤️. Około 17.07 zacznę testować, będzie to 26 dc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Cześć, jestem po poronieniu zatrzymanym i zabiegu (początek kwietnia). Po 3 @ wróciliśmy do starania. Cykle przed ostatnia ciąża były co 24 dni. Teraz były co 24, 29 i 26 dni. W 9 i 11 dc było [emoji173]️. Około 17.07 zacznę testować, będzie to 26 dc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Cześć, no to jesteś jeden etap przede mna, ja mialam zabieg również przez ciaze obumarla w połowie maja. Teraz czekam na druga @ o ile w ogóle przyjdzie :)

@martoosia04 a który to dc? Brzmi obiecujaco ;)

A mnie piersi w ogole nie bolą ale ogladam codziennie bo w 1 ciąży wlasnie piersi powiększone daly mi do myslenia i rozstepy po bokach. Brzuch mnie pobolewa czasem i kłuje. Wypryskow na twarzy narazie brak i te zgagi... Znow w dzień mialam... Mam tez czesto takie klucia w dole jakby w w srodku ktos mnie igłą dźgal. I to na tyle. Kupilam testy check&go ale one chyba sa 25mlu/ml więc poczekam trochę zanim ich uzyje

reklama
Gosia, mówiłaś ze Tobie w pierwszej ciąży testy nie wychodziły - może idź w poniedziałek na betę i albo wywołasz @ albo będzie wszystko jasne :) bo Twoje objawy są zbyt dziwne jak na nadchodzącą @, szczególnie że masz przeczucia
Idę idę na betę tylko wiesz, weekend w domu i stąd ta chęć na robienie testów. Jutro robię rano kolejny i w pon. Beta.

Do góry