reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny a ja przed chwilą byłam w toalecie i patrze a na papierze taki śluz zaczerwieniony... kreska na owu zbladła, więc już po. Brzuch pobolewa jak na @. Czyżby się udało [emoji1307][emoji15]

Dziewczyny a ja przed chwilą byłam w toalecie i patrze a na papierze taki śluz zaczerwieniony... kreska na owu zbladła, więc już po. Brzuch pobolewa jak na @. Czyżby się udało [emoji1307][emoji15]

Trzymam za to kciuki [emoji846] u nnie w tym ciążowym to bóle na @ i ból piersi zaczęły się dosłownie od razu po owu [emoji846]

Cześć, jestem po poronieniu zatrzymanym i zabiegu (początek kwietnia). Po 3 @ wróciliśmy do starania. Cykle przed ostatnia ciąża były co 24 dni. Teraz były co 24, 29 i 26 dni. W 9 i 11 dc było ❤️. Około 17.07 zacznę testować, będzie to 26 dc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Cześć, jestem po poronieniu zatrzymanym i zabiegu (początek kwietnia). Po 3 @ wróciliśmy do starania. Cykle przed ostatnia ciąża były co 24 dni. Teraz były co 24, 29 i 26 dni. W 9 i 11 dc było [emoji173]️. Około 17.07 zacznę testować, będzie to 26 dc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Cześć, no to jesteś jeden etap przede mna, ja mialam zabieg również przez ciaze obumarla w połowie maja. Teraz czekam na druga @ o ile w ogóle przyjdzie :)

@martoosia04 a który to dc? Brzmi obiecujaco ;)

A mnie piersi w ogole nie bolą ale ogladam codziennie bo w 1 ciąży wlasnie piersi powiększone daly mi do myslenia i rozstepy po bokach. Brzuch mnie pobolewa czasem i kłuje. Wypryskow na twarzy narazie brak i te zgagi... Znow w dzień mialam... Mam tez czesto takie klucia w dole jakby w w srodku ktos mnie igłą dźgal. I to na tyle. Kupilam testy check&go ale one chyba sa 25mlu/ml więc poczekam trochę zanim ich uzyje

reklama
Gosia, mówiłaś ze Tobie w pierwszej ciąży testy nie wychodziły - może idź w poniedziałek na betę i albo wywołasz @ albo będzie wszystko jasne :) bo Twoje objawy są zbyt dziwne jak na nadchodzącą @, szczególnie że masz przeczucia
Idę idę na betę tylko wiesz, weekend w domu i stąd ta chęć na robienie testów. Jutro robię rano kolejny i w pon. Beta.

Do góry