agrafka07
Fanka BB :)
@Migdalove ten Twój organizm sobie z Tobą pogrywa. Sama już nie wiem, co doradzić. Albo ta beta albo czekanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja przed chwilą byłam w toalecie i patrze a na papierze taki śluz zaczerwieniony... kreska na owu zbladła, więc już po. Brzuch pobolewa jak na @. Czyżby się udało [emoji1307][emoji15]
Cześć, no to jesteś jeden etap przede mna, ja mialam zabieg również przez ciaze obumarla w połowie maja. Teraz czekam na druga @ o ile w ogóle przyjdzieCześć, jestem po poronieniu zatrzymanym i zabiegu (początek kwietnia). Po 3 @ wróciliśmy do starania. Cykle przed ostatnia ciąża były co 24 dni. Teraz były co 24, 29 i 26 dni. W 9 i 11 dc było [emoji173]️. Około 17.07 zacznę testować, będzie to 26 dc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Nie no pewnie, nie ma ani grama cienia. Biel vizira. Zostaje mi czekać.Niestety ja nie widzę żadnej kreski choć patrzyłam pod każdym kątem.
Wiem, że to głupie ale do czasu robienia testu wypiłam tylko rano na czczo kawę i później już nawet nic nie jadłam ani nie piłam bo było mi nie dobrze.Moze skoro z poludnia to za bardzo rozcienczony byl mocz...
Idę idę na betę tylko wiesz, weekend w domu i stąd ta chęć na robienie testów. Jutro robię rano kolejny i w pon. Beta.Gosia, mówiłaś ze Tobie w pierwszej ciąży testy nie wychodziły - może idź w poniedziałek na betę i albo wywołasz @ albo będzie wszystko jasne bo Twoje objawy są zbyt dziwne jak na nadchodzącą @, szczególnie że masz przeczucia