reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mialam sen ze moja owulacja to niestety lipa w tym miesiącu ze pęcherzyk nie pękł a lekarz przeprowadził betę która wynosiła <1.30. Wszystko takie realne az ryczalam we snie ze sie nie udalo.

29dc nic sie zbytnio nie dzieje. Moj ovufriend wyznaczyl mi w końcu owu ale to na pewno nie ten czas..

@Migdalove pewnie zrób betę. Testy czasem na początku nie wychodzą. Ile jestes dni po terminie @?
5 dni po terminie @, plamienia podobne do implantacyjnych były 4 dni temu.

reklama
Hej! Zrobiłam test kolejny i też negatywny, tym razem wrzucę wam zdjęcie w negatywie. Jeśli jutro nie będzie @ jadę na betę. :)
Zobacz załącznik 874973
Hmmm, ja widzę cień cienia drugiej kreski....;). Kciuki!!!

@Maliina a gdzie mierzysz temperaturę i jakim termometrem? Elektroniczne mają kłopot z pomiarem w ustach. Twój wykres faktycznie niejednoznaczny. Może właśnie przez nieprecyzyjny pomiar. Jak mierzyłam w ustach też takie miałam góry doliny bez większego ładu i składu. Teraz mierzę w odbycie (tak jest mi najłatwiej i najszybciej) i zdecydowanie dokładniej mierzy.
Sny w ciąży są kosmicznie realne. W każdym razie moje. W ostatniej to był pierwszy objaw, że się udało ;). Oby u Ciebie też tak było.
Trzymam kciuki nieustannie!

U mnie dzisiaj klasyczny okrsowy spadek temperatury :/. Z pięknych obiecujących 37,12 zjechała do 36,86 znaczy, że @ przyjdzie tak jak miała jutro albo po jutrze. Niby cykl bez spinki, a jednak trochę szkoda :(.

@Maliina a gdzie mierzysz temperaturę i jakim termometrem? Elektroniczne mają kłopot z pomiarem w ustach. Twój wykres faktycznie niejednoznaczny. Może właśnie przez nieprecyzyjny pomiar. Jak mierzyłam w ustach też takie miałam góry doliny bez większego ładu i składu. Teraz mierzę w odbycie (tak jest mi najłatwiej i najszybciej) i zdecydowanie dokładniej mierzy.
Sny w ciąży są kosmicznie realne. W każdym razie moje. W ostatniej to był pierwszy objaw, że się udało ;). Oby u Ciebie też tak było.
Trzymam kciuki nieustannie!

U mnie dzisiaj klasyczny okrsowy spadek temperatury :/. Z pięknych obiecujących 37,12 zjechała do 36,86 znaczy, że @ przyjdzie tak jak miała jutro albo po jutrze. Niby cykl bez spinki, a jednak trochę szkoda :(.
Ja mierzę waginalnie. ale ja przywyklam ze ja mam temp inaczej niz wszyscy, zero ksiazkowego opisu. Ja się temp w ogole nie przejmuje.

Oby była pozytywna, ale mam bóle jak na @, nie mocne ale czuć. Piersi w ogóle nie dają znaku. ;D
Ja nie mam tez zadnych znakow od piersi.
u mnie co ma byc to bedzie. Ale ty jestes na fajnym etapie... po @ a @ nie ma. nic tylko trzymac mocno kciuki.

Jakiekolwiek cienie cienia pokazalyby sie w negatywie tak jasno...

@Maliina a próbowałaś tego testu Clearblue? On niby pokazuje bardzo wczesne ciąże. Moze poszukaj gdzies. Ale ofc idź na betę jutro!

Mój ovu też dziwny... pewnie będzie tak jak u Maliiny, że pokaże owu tak dziwnie... ten moment po pozytywnym teście mamy podobny w pomiarach widzę.

IMG_1851.JPG

Załączniki

• IMG_1851.JPG
    IMG_1851.JPG
    280 KB · Wyświetleń: 333
A coś czujesz? Jakieś przeczucia? [emoji16]
Czuję, że będzie @. Ile to ja razy miałam już takie sytuacje. Teraz parę razy zapomniałam wziąć euthyroxu więc może stąd opóźnienie. Ogólnie ostatnie 10 miesięcy miałam bardzo równe te cykle, regularne a teraz to ślub, praca i wszystko do daje stres. No zobaczymy.

reklama
Do góry