reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurczę! Coś czuję, że zacznę testować już od wtorku! Całe szczęście, że nie mam teraz testu pod ręką! [emoji14]

Tak! Musimy sobie znaleźć w końcu miejsce na wątku ciążowym! Obie już tak samo długo czekamy więc nasza kolej teraz! :D
Ja bede miec pewnie testy jutro bo z netu zamawialam wiec od wtorku tez bedzie mnie korcilo testowac ale to dopiero jakies 11dpo bedzie wiec bede ze soba walczyć zeby tego nie robic [emoji14]

reklama
To dziewczyny trzymam kciuki :)

Kaamilaaa czyli po 3 latach postanowiliście powiększyć rodzinę? ;) Też bym tak planowała, ale mieliśmy trochę zawirowań przez ten rok i ciąża byłaby szaleństwem [emoji14]

Kasienka, przykro mi :( mam nadzieję że nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło

No i trzymam kciuki za marzec i kwiecień w takim razie ;)

Wlasnie miałam pisac, że ovufriend to po trzeciej wyższej temp. pokazuje owu. Dziwnie, bo test owu nie pokazuje. Kupiłam te z domowego laboratorium i zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co popołudniem bladziutki. Zobaczę rano jak tam będzie trzymał.

To dziewczyny trzymam kciuki :)

Kaamilaaa czyli po 3 latach postanowiliście powiększyć rodzinę? ;) Też bym tak planowała, ale mieliśmy trochę zawirowań przez ten rok i ciąża byłaby szaleństwem [emoji14]

Kasienka, przykro mi :( mam nadzieję że nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło

No i trzymam kciuki za marzec i kwiecień w takim razie ;)
W październiku 2017 rozpoczęliśmy starania [emoji6] a planowaliśmy je juz kilka miesiecy wcześniej [emoji6]

Wlasnie miałam pisac, że ovufriend to po trzeciej wyższej temp. pokazuje owu. Dziwnie, bo test owu nie pokazuje. Kupiłam te z domowego laboratorium i zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co popołudniem bladziutki. Zobaczę rano jak tam będzie trzymał.
Ja wstawialam te z domowe laboratorium byly duzo wyrazniejsze niz te paski z allegro, zastanawiam sie skoro paski takie mocne jakby teraz ten z domowego wygladal.
coz moja temp dzis na poziomie 36,20 zobaczymy co bedzie dalej.

Może Wasza gmina finansuje sterylizacje kotów bezdomnych. Dużo gmin tak robi. Przyznajmniej zmniejsza się ryzyko chorób i bezdomności zwierząt.
No niestety u nas takich programów nie mają za biedna gmina.
U nas o tyle dobrze ze ruszyl jakis program z fundacja zwierzaki niczyje i bezplatnie sterylizuja i czipuja psy i koty. Ale musialabym im wykonac komplet szczepien, odrobaczyc... mam tez w domu pieska ktory nie akceptuje innych zwierzat. Wole znalezc im kochajacy dom. Zabralam je po znalezieniu do weta by obejrzal czy zdrowe w jakim mniej weicej wieku i matka miala kleszcza ktorego jej usunieto, codziennie karmie dostarczam swiezą wodę.. tyle dla nich zrobić mogę ale zatrzymać nie ma możliwości.

reklama
W październiku 2017 rozpoczęliśmy starania [emoji6] a planowaliśmy je juz kilka miesiecy wcześniej [emoji6]
@makota89 witaj :)
Ja mam syna 10letniego. W grudniu 2017 zaczęliśmy starania i taki traf że udało się w 1cs ale niestety w lutym poroniłam w 8t5d. Teraz mam kolejny 1cs i mam nadzieję że jak się uda to tym razem będzie szczęśliwy:);)

Do góry