reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurczę! Coś czuję, że zacznę testować już od wtorku! Całe szczęście, że nie mam teraz testu pod ręką! [emoji14]

Tak! Musimy sobie znaleźć w końcu miejsce na wątku ciążowym! Obie już tak samo długo czekamy więc nasza kolej teraz! :D
Ja bede miec pewnie testy jutro bo z netu zamawialam wiec od wtorku tez bedzie mnie korcilo testowac ale to dopiero jakies 11dpo bedzie wiec bede ze soba walczyć zeby tego nie robic [emoji14]

reklama
To dziewczyny trzymam kciuki :)

Kaamilaaa czyli po 3 latach postanowiliście powiększyć rodzinę? ;) Też bym tak planowała, ale mieliśmy trochę zawirowań przez ten rok i ciąża byłaby szaleństwem [emoji14]

Kasienka, przykro mi :( mam nadzieję że nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło

No i trzymam kciuki za marzec i kwiecień w takim razie ;)

Wlasnie miałam pisac, że ovufriend to po trzeciej wyższej temp. pokazuje owu. Dziwnie, bo test owu nie pokazuje. Kupiłam te z domowego laboratorium i zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co popołudniem bladziutki. Zobaczę rano jak tam będzie trzymał.

To dziewczyny trzymam kciuki :)

Kaamilaaa czyli po 3 latach postanowiliście powiększyć rodzinę? ;) Też bym tak planowała, ale mieliśmy trochę zawirowań przez ten rok i ciąża byłaby szaleństwem [emoji14]

Kasienka, przykro mi :( mam nadzieję że nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło

No i trzymam kciuki za marzec i kwiecień w takim razie ;)
W październiku 2017 rozpoczęliśmy starania [emoji6] a planowaliśmy je juz kilka miesiecy wcześniej [emoji6]

Wlasnie miałam pisac, że ovufriend to po trzeciej wyższej temp. pokazuje owu. Dziwnie, bo test owu nie pokazuje. Kupiłam te z domowego laboratorium i zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co popołudniem bladziutki. Zobaczę rano jak tam będzie trzymał.
Ja wstawialam te z domowe laboratorium byly duzo wyrazniejsze niz te paski z allegro, zastanawiam sie skoro paski takie mocne jakby teraz ten z domowego wygladal.
coz moja temp dzis na poziomie 36,20 zobaczymy co bedzie dalej.

Może Wasza gmina finansuje sterylizacje kotów bezdomnych. Dużo gmin tak robi. Przyznajmniej zmniejsza się ryzyko chorób i bezdomności zwierząt.
No niestety u nas takich programów nie mają za biedna gmina.
U nas o tyle dobrze ze ruszyl jakis program z fundacja zwierzaki niczyje i bezplatnie sterylizuja i czipuja psy i koty. Ale musialabym im wykonac komplet szczepien, odrobaczyc... mam tez w domu pieska ktory nie akceptuje innych zwierzat. Wole znalezc im kochajacy dom. Zabralam je po znalezieniu do weta by obejrzal czy zdrowe w jakim mniej weicej wieku i matka miala kleszcza ktorego jej usunieto, codziennie karmie dostarczam swiezą wodę.. tyle dla nich zrobić mogę ale zatrzymać nie ma możliwości.

reklama
W październiku 2017 rozpoczęliśmy starania [emoji6] a planowaliśmy je juz kilka miesiecy wcześniej [emoji6]
@makota89 witaj :)
Ja mam syna 10letniego. W grudniu 2017 zaczęliśmy starania i taki traf że udało się w 1cs ale niestety w lutym poroniłam w 8t5d. Teraz mam kolejny 1cs i mam nadzieję że jak się uda to tym razem będzie szczęśliwy:);)

Do góry