reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czyli jest i nadzieja dla mnie z tymi testami ;) może moja apka ovufriend się myli.

U mnie doszedł ból piersi sporadyczny. I cały czas ból jak na @.
Mnie cały czas ciągnie w dole i jak zjem cokolwiek to mam takie uczucie sytości i mnie cofa... Ale malosolniaki rozpoczelam juz a co! :)
Ja nie wiem jak to z tym ovufriend jest.. Zaznaczylam test pozytywny ale nie zaznacza mi owu, ciągle mam ze owulacja nie wykryta i w poprzednim cyklu tak samo. Na jakiej podstawie wykrywa? Temp?

reklama
A witam witam ;)

Mam czterolatka i powoli sie staramy o kolejne :)

Ostatnio byłam mocno przemęczona i przespałam chyba swoje dni płodne [emoji14] przymierzam się do zakupu testow owu, ale boję się, że popadnie w paranoję ;)

A wy się długo staracie?

Po postach widzę, że jesteście zwarte i gotowe [emoji14]

A witam witam ;)

Ostatnio byłam mocno przemęczona i przespałam chyba swoje dni płodne [emoji14] przymierzam się do zakupu testow owu, ale boję się, że popadnie w paranoję ;)

A wy się długo staracie?

Oj testy zarazaja. Ja moge co chwile robic. Kupilam 50 szt za grosze i tak porównuję stale. My staramy sie 2 cykl.. I ten cykl to mam totalnie zawirowany.. 22 dc i test owu dopiero pozytywny szok. Normalnie bylabym 5-6 dpo i czekała na testowanie a tu dopiero mozliwe zapłodnienie. Oj to bedzie dla mnie dlugi cykl.

Mówię dziś do M ze cos mu pokaze a moja 8.5 latka uslyszala i mowi "pokazesz tacie test ciazowy z 2 kreskami?" rozwalila mnie. Albo wychodzi z pokoju zamyka drzwi i mówi ze nie bedzie nam przeszkadzać i mamy sie postarac dla niej o siostre :-D:-D:-D:-D

A witam witam ;)

A wy się długo staracie?

Oo fajnie ja tez mam 4 latka [emoji6]

No to zycze powodzenia w staraniach [emoji110]

U nas właśnie koncowka 10 cyklu [emoji6] oby ze szczesliwym zakończeniem [emoji6]

Mnie cały czas ciągnie w dole i jak zjem cokolwiek to mam takie uczucie sytości i mnie cofa... Ale malosolniaki rozpoczelam juz a co! :)
Ja nie wiem jak to z tym ovufriend jest.. Zaznaczylam test pozytywny ale nie zaznacza mi owu, ciągle mam ze owulacja nie wykryta i w poprzednim cyklu tak samo. Na jakiej podstawie wykrywa? Temp?

Mi tez po pozytywnym teście nie zaznaczyło. Dopiero po 3 wyższej temperaturze

A ja tak hejtowalam testy z allegro że nie wychodzą a to ja tak późno owuluje :)
Maz jak slyszy to juz narzeka ze jak robot. Kiedys narzekał ze nie chce mi sie czesto bo zmęczona po pracy a starania tchnely we mnie taka moc to teraz narzeka ze za duzo i za często :)
Haha moj tez narzekal ze kiedys mi sie nie chcialo i bylo malo a teraz chodzi zadowolony choc przytulanki pod rzad pare dni. Marudzi czasami ino ze juz malo spontanicznego sexu bo teraz wszystko pod owu.
A Ty ladnie sie przymil do meza i udobruchaj go:)

Mi tez po pozytywnym teście nie zaznaczyło. Dopiero po 3 wyższej temperaturze
A jak Ty sie czujesz kochana?

Haha moj tez narzekal ze kiedys mi sie nie chcialo i bylo malo a teraz chodzi zadowolony choc przytulanki pod rzad pare dni. Marudzi czasami ino ze juz malo spontanicznego sexu bo teraz wszystko pod owu.
A Ty ladnie sie przymil do meza i udobruchaj go:)
Narazie śpi bo idzie dziś na nockę... ale dorwę go dziś mimo wszystko i zapowiedzialam mu już ze jutro rano tez bo ja mam drugą zmianę a skoro testy tak ładnie owu pokazują to tak naprawdę 3 intensywne dni i mysle ze dam mu odpocząć :D a szkoda marnowac cenne chwile. Potem dam mu spokoj na 9mcy hahha

A witam witam ;)

A wy się długo staracie?

Bo my tu wszystkie razem sie 3mamy i nawzajem sie wspieramy:)
Jesli chodzi o moje starania to od lipca 2017 ale w miedzy czasie musialam miec operacje usuniecia torbieli z jajnikiem i jajowodem.

Mówię dziś do M ze cos mu pokaze a moja 8.5 latka uslyszala i mowi "pokazesz tacie test ciazowy z 2 kreskami?" rozwalila mnie. Albo wychodzi z pokoju zamyka drzwi i mówi ze nie bedzie nam przeszkadzać i mamy sie postarac dla niej o siostre :-D:-D:-D:-D
Hehe ciesz sie ze masz tak wyrozumiala core bo moj 6 latek wiecznie nam przeszkadza a caly czas trabi ze chce rodzenstwo:p

reklama
Hej hej, u mnie doszło dziś pobolewanie podbrzusza. Chciałabym powiedzieć, że według wróżby @KatiNails ale w poprzednim cyklu też takie bóle były więc pewnie nic nie znaczą.
19dc, 6-8dpo, @ za tydzień. U nas 10cs na przestrzeni roku.

Do góry