reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czyli jest i nadzieja dla mnie z tymi testami ;) może moja apka ovufriend się myli.

U mnie doszedł ból piersi sporadyczny. I cały czas ból jak na @.
Mnie cały czas ciągnie w dole i jak zjem cokolwiek to mam takie uczucie sytości i mnie cofa... Ale malosolniaki rozpoczelam juz a co! :)
Ja nie wiem jak to z tym ovufriend jest.. Zaznaczylam test pozytywny ale nie zaznacza mi owu, ciągle mam ze owulacja nie wykryta i w poprzednim cyklu tak samo. Na jakiej podstawie wykrywa? Temp?

reklama
A witam witam ;)

Mam czterolatka i powoli sie staramy o kolejne :)

Ostatnio byłam mocno przemęczona i przespałam chyba swoje dni płodne [emoji14] przymierzam się do zakupu testow owu, ale boję się, że popadnie w paranoję ;)

A wy się długo staracie?

Po postach widzę, że jesteście zwarte i gotowe [emoji14]

A witam witam ;)

Ostatnio byłam mocno przemęczona i przespałam chyba swoje dni płodne [emoji14] przymierzam się do zakupu testow owu, ale boję się, że popadnie w paranoję ;)

A wy się długo staracie?

Oj testy zarazaja. Ja moge co chwile robic. Kupilam 50 szt za grosze i tak porównuję stale. My staramy sie 2 cykl.. I ten cykl to mam totalnie zawirowany.. 22 dc i test owu dopiero pozytywny szok. Normalnie bylabym 5-6 dpo i czekała na testowanie a tu dopiero mozliwe zapłodnienie. Oj to bedzie dla mnie dlugi cykl.

Mówię dziś do M ze cos mu pokaze a moja 8.5 latka uslyszala i mowi "pokazesz tacie test ciazowy z 2 kreskami?" rozwalila mnie. Albo wychodzi z pokoju zamyka drzwi i mówi ze nie bedzie nam przeszkadzać i mamy sie postarac dla niej o siostre :-D:-D:-D:-D

A witam witam ;)

A wy się długo staracie?

Oo fajnie ja tez mam 4 latka [emoji6]

No to zycze powodzenia w staraniach [emoji110]

U nas właśnie koncowka 10 cyklu [emoji6] oby ze szczesliwym zakończeniem [emoji6]

Mnie cały czas ciągnie w dole i jak zjem cokolwiek to mam takie uczucie sytości i mnie cofa... Ale malosolniaki rozpoczelam juz a co! :)
Ja nie wiem jak to z tym ovufriend jest.. Zaznaczylam test pozytywny ale nie zaznacza mi owu, ciągle mam ze owulacja nie wykryta i w poprzednim cyklu tak samo. Na jakiej podstawie wykrywa? Temp?

Mi tez po pozytywnym teście nie zaznaczyło. Dopiero po 3 wyższej temperaturze

A ja tak hejtowalam testy z allegro że nie wychodzą a to ja tak późno owuluje :)
Maz jak slyszy to juz narzeka ze jak robot. Kiedys narzekał ze nie chce mi sie czesto bo zmęczona po pracy a starania tchnely we mnie taka moc to teraz narzeka ze za duzo i za często :)
Haha moj tez narzekal ze kiedys mi sie nie chcialo i bylo malo a teraz chodzi zadowolony choc przytulanki pod rzad pare dni. Marudzi czasami ino ze juz malo spontanicznego sexu bo teraz wszystko pod owu.
A Ty ladnie sie przymil do meza i udobruchaj go:)

Mi tez po pozytywnym teście nie zaznaczyło. Dopiero po 3 wyższej temperaturze
A jak Ty sie czujesz kochana?

Haha moj tez narzekal ze kiedys mi sie nie chcialo i bylo malo a teraz chodzi zadowolony choc przytulanki pod rzad pare dni. Marudzi czasami ino ze juz malo spontanicznego sexu bo teraz wszystko pod owu.
A Ty ladnie sie przymil do meza i udobruchaj go:)
Narazie śpi bo idzie dziś na nockę... ale dorwę go dziś mimo wszystko i zapowiedzialam mu już ze jutro rano tez bo ja mam drugą zmianę a skoro testy tak ładnie owu pokazują to tak naprawdę 3 intensywne dni i mysle ze dam mu odpocząć :D a szkoda marnowac cenne chwile. Potem dam mu spokoj na 9mcy hahha

A witam witam ;)

A wy się długo staracie?

Bo my tu wszystkie razem sie 3mamy i nawzajem sie wspieramy:)
Jesli chodzi o moje starania to od lipca 2017 ale w miedzy czasie musialam miec operacje usuniecia torbieli z jajnikiem i jajowodem.

Mówię dziś do M ze cos mu pokaze a moja 8.5 latka uslyszala i mowi "pokazesz tacie test ciazowy z 2 kreskami?" rozwalila mnie. Albo wychodzi z pokoju zamyka drzwi i mówi ze nie bedzie nam przeszkadzać i mamy sie postarac dla niej o siostre :-D:-D:-D:-D
Hehe ciesz sie ze masz tak wyrozumiala core bo moj 6 latek wiecznie nam przeszkadza a caly czas trabi ze chce rodzenstwo:p

reklama
Hej hej, u mnie doszło dziś pobolewanie podbrzusza. Chciałabym powiedzieć, że według wróżby @KatiNails ale w poprzednim cyklu też takie bóle były więc pewnie nic nie znaczą.
19dc, 6-8dpo, @ za tydzień. U nas 10cs na przestrzeni roku.

Do góry