reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No ja tez mam zwykle niska temperaturę i tez nigdy nie przekroczyla u mnie 37°...
Zawsze mam miedzy 35.88-36.98..

Chociaz ostatnio tez widziałam "nie ciążowy" wykres [emoji6] a jednak okazał się ciazowy [emoji6]

Jednak w ostatnim cyklu gdzie przed @ mialam 36,64 ktos mnie sprowadził pstro na ziemię pewnym stwierdzeniem ze przy takiej temperaturze to na pewno ciazy nie będzie [emoji849]

Tak czy tak Trzymam kciuki oby jutro ladnie tempka odbiła [emoji6][emoji110]
Zobaczymy jutro [emoji4] a temperatura chyba zależy od kobiety tak jak i objawy [emoji4]

Mi lekarz właśnie też polecił Miovarian ale jakoś jestem specyficznie nastawiona i dlatego pytam jak to u Was jest.
Pewnie na naszą psychikę zdziała cuda, a jak się uda w trakcie brania tego specyfiku to będzie wychwalany pod niebiosa, a może być to równie dobrze przypadek [emoji4]
Mój lekarz ogólnie po poronieniu jak mu zasugerowałam, że może lepiej jak bym brała np. Femibion w trakcie starań bo ma zmetylowaną formę kwasu foliowego to powiedział, że on nie wierzy w żadne te suplementy i mam brać tylko kwas foliowy, a Miovarian mi polecał, ale to było bardziej jak Pani chce to proszę sobie kupić coś tam może pomóc w regulacji cyklu...

Pewnie na naszą psychikę zdziała cuda, a jak się uda w trakcie brania tego specyfiku to będzie wychwalany pod niebiosa, a może być to równie dobrze przypadek [emoji4]
Mój lekarz ogólnie po poronieniu jak mu zasugerowałam, że może lepiej jak bym brała np. Femibion w trakcie starań bo ma zmetylowaną formę kwasu foliowego to powiedział, że on nie wierzy w żadne te suplementy i mam brać tylko kwas foliowy, a Miovarian mi polecał, ale to było bardziej jak Pani chce to proszę sobie kupić coś tam może pomóc w regulacji cyklu...
Masz racje wszystko co pozytywnie na nas zadziała to będziemy wychwalały ;) a tak na prawdę co komu jest pisane to tak będzie bez żadnych cudów.

Dziewczyny zastanawiam się nad antykoncepcją bo teraz przez 3 miesiące niestety o ciążę starać się nie mogę ze względu na tą zmianę pracy i nie ukrywam, że trochę się boję, żeby natura nie zrobiła mi psikusa, myślałam o tab anty na te 3 miesiące tyle, że boje się, że wszystko mi się pochrzani co mówicie ?

Dziewczyny zastanawiam się nad antykoncepcją bo teraz przez 3 miesiące niestety o ciążę starać się nie mogę ze względu na tą zmianę pracy i nie ukrywam, że trochę się boję, żeby natura nie zrobiła mi psikusa, myślałam o tab anty na te 3 miesiące tyle, że boje się, że wszystko mi się pochrzani co mówicie ?
Wiesz zdania są chyba podzielone bo ponoć po tabletkach anty szybciej zachodzi się w ciążę.

Ja bym sie nie zdecydowala na anty na te 3msc.. po tych 3msc organizm może dlugo dochodzic do siebie, wszystko może sie poprzestawiac i kolejne miesiace beda wam uciekać ..

reklama
Uda Ci się jak i wszystkim tutaj kobietkom ;)
Jesteś młodziutka :) ja mam już syna 18letniego i 40lat:cool2: więc u mnie już chyba małe szanse na baby.
Różnie bywa ;) czasami wiek nie ma znaczenia i kobieta w twoim wieku bez problemu przechodzi ciążę i rodzi zdrowe dziecko, a czasami niestety pomimo, że ktoś jest młody ma problem więc głowa do góry i działajcie [emoji4]

Do góry