reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No ja tez mam zwykle niska temperaturę i tez nigdy nie przekroczyla u mnie 37°...
Zawsze mam miedzy 35.88-36.98..

Chociaz ostatnio tez widziałam "nie ciążowy" wykres [emoji6] a jednak okazał się ciazowy [emoji6]

Jednak w ostatnim cyklu gdzie przed @ mialam 36,64 ktos mnie sprowadził pstro na ziemię pewnym stwierdzeniem ze przy takiej temperaturze to na pewno ciazy nie będzie [emoji849]

Tak czy tak Trzymam kciuki oby jutro ladnie tempka odbiła [emoji6][emoji110]
Zobaczymy jutro [emoji4] a temperatura chyba zależy od kobiety tak jak i objawy [emoji4]

Mi lekarz właśnie też polecił Miovarian ale jakoś jestem specyficznie nastawiona i dlatego pytam jak to u Was jest.
Pewnie na naszą psychikę zdziała cuda, a jak się uda w trakcie brania tego specyfiku to będzie wychwalany pod niebiosa, a może być to równie dobrze przypadek [emoji4]
Mój lekarz ogólnie po poronieniu jak mu zasugerowałam, że może lepiej jak bym brała np. Femibion w trakcie starań bo ma zmetylowaną formę kwasu foliowego to powiedział, że on nie wierzy w żadne te suplementy i mam brać tylko kwas foliowy, a Miovarian mi polecał, ale to było bardziej jak Pani chce to proszę sobie kupić coś tam może pomóc w regulacji cyklu...

Pewnie na naszą psychikę zdziała cuda, a jak się uda w trakcie brania tego specyfiku to będzie wychwalany pod niebiosa, a może być to równie dobrze przypadek [emoji4]
Mój lekarz ogólnie po poronieniu jak mu zasugerowałam, że może lepiej jak bym brała np. Femibion w trakcie starań bo ma zmetylowaną formę kwasu foliowego to powiedział, że on nie wierzy w żadne te suplementy i mam brać tylko kwas foliowy, a Miovarian mi polecał, ale to było bardziej jak Pani chce to proszę sobie kupić coś tam może pomóc w regulacji cyklu...
Masz racje wszystko co pozytywnie na nas zadziała to będziemy wychwalały ;) a tak na prawdę co komu jest pisane to tak będzie bez żadnych cudów.

Dziewczyny zastanawiam się nad antykoncepcją bo teraz przez 3 miesiące niestety o ciążę starać się nie mogę ze względu na tą zmianę pracy i nie ukrywam, że trochę się boję, żeby natura nie zrobiła mi psikusa, myślałam o tab anty na te 3 miesiące tyle, że boje się, że wszystko mi się pochrzani co mówicie ?

Dziewczyny zastanawiam się nad antykoncepcją bo teraz przez 3 miesiące niestety o ciążę starać się nie mogę ze względu na tą zmianę pracy i nie ukrywam, że trochę się boję, żeby natura nie zrobiła mi psikusa, myślałam o tab anty na te 3 miesiące tyle, że boje się, że wszystko mi się pochrzani co mówicie ?
Wiesz zdania są chyba podzielone bo ponoć po tabletkach anty szybciej zachodzi się w ciążę.

Ja bym sie nie zdecydowala na anty na te 3msc.. po tych 3msc organizm może dlugo dochodzic do siebie, wszystko może sie poprzestawiac i kolejne miesiace beda wam uciekać ..

reklama
Uda Ci się jak i wszystkim tutaj kobietkom ;)
Jesteś młodziutka :) ja mam już syna 18letniego i 40lat:cool2: więc u mnie już chyba małe szanse na baby.
Różnie bywa ;) czasami wiek nie ma znaczenia i kobieta w twoim wieku bez problemu przechodzi ciążę i rodzi zdrowe dziecko, a czasami niestety pomimo, że ktoś jest młody ma problem więc głowa do góry i działajcie [emoji4]

Do góry