reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może dlatego, że gin mi powiedział że chyba sobie późno przypomniałam o ciąży a poza tym już jakiś czas się staramy i jak na razie nam się nie udaje, więc są dni, że trochę się człowiek nad tym wszystkim zastanawia ;)
Ehh co to za lekarz ci tak pwiedzial..[emoji52]
Jak długo się staracie ?

reklama
Kaamilaa, 32 lata, Dzieci 3l i 2l, także jeszcze małe :) Najbardziej boję się jak po tak długiej przerwie wrócić do pracy... Stety lub niestety nie uznaję żłobków. Ze staraniami nie mieliśmy problemu. W sumie szczęściarze z nas, ciąże bezproblemowe, porody łatwe, dzieci zdrowe :)
Oo fajnie dzieciaczki rok po roku [emoji6] oo ja tez nie uznaje ani żłobków ani przedszkola [emoji6]
Ja chciałam zeby moj młody mial rodzenstwo co najwyzej 5lat mlodsze ale jak tak dalej pojdzie to raczej sie nie wyrobimy [emoji52]

Dla mnie przedszkole już ok, bo dzieci są już duże, kumate i samodzielne. Mój Syn idzie od września, będzie miał 3,5. Sam chce i póki co jest szczęśliwy :)
Na początku była sadoma i gomora, teraz jest fajnie, żyć bez siebie nie mogą. A ile ma Syn? Długo się staracie? Rozumiem, że nie chodzi do przedszkola? A jak z Twoją pracą? Sorry, za milion pytań :p

Ordynator ginekologii :-D
Było mi wtedy przykro, ale i tak się staramy o maleństwo teraz 6 cykl. Może to nie długo ale patrząc na wiek to czas działa na moją niekorzyść ;)
Wiesz nie powiem ze to nie długo bo i dla mnie to juz bylo dluuugo (wiem ci ktorzy starają sie dluzej to pewnie sie popukaja w czoło czytajac to..).
Jakies konkretne badania juz robiliscie ? Masz normalnie owu

No ja tez mam zwykle niska temperaturę i tez nigdy nie przekroczyla u mnie 37°...
Zawsze mam miedzy 35.88-36.98..

Chociaz ostatnio tez widziałam "nie ciążowy" wykres [emoji6] a jednak okazał się ciazowy [emoji6]

Jednak w ostatnim cyklu gdzie przed @ mialam 36,64 ktos mnie sprowadził pstro na ziemię pewnym stwierdzeniem ze przy takiej temperaturze to na pewno ciazy nie będzie [emoji849]

Tak czy tak Trzymam kciuki oby jutro ladnie tempka odbiła [emoji6][emoji110]

IMG_6047.JPG

To jest mój ciążowy wykres, owu jest tydzień pózniej (taki mały skok)i temp tez jakoś nie specjalnie wysoki [emoji6]

Załączniki

• IMG_6047.JPG
    IMG_6047.JPG
    131,4 KB · Wyświetleń: 655
Dla mnie przedszkole już ok, bo dzieci są już duże, kumate i samodzielne. Mój Syn idzie od września, będzie miał 3,5. Sam chce i póki co jest szczęśliwy :)
Na początku była sadoma i gomora, teraz jest fajnie, żyć bez siebie nie mogą. A ile ma Syn? Długo się staracie? Rozumiem, że nie chodzi do przedszkola? A jak z Twoją pracą? Sorry, za milion pytań :p
Spoko[emoji6] No nie chodzi [emoji6] ja narazie nie pracuje, synek ma 4latka ja za moment 22[emoji6] staramy sie od października 10cykl..

Zobacz załącznik 871232
To jest mój ciążowy wykres, owu jest tydzień pózniej (taki mały skok)i temp tez jakoś nie specjalnie wysoki [emoji6]
Czyli jednak i takie sie zdarzają [emoji57][emoji3]

Tak mi gdzies to z tylu glowy utknęło ze w zeszlym cyklu ktos kto sie juz ponoc na tym dobrze zna powiedział ze przy tak niskiej temperaturze na bank nie bedzie ciazy[emoji52]

To młoda laska jeszcze z Ciebie :) Boję się, że w moim wieku, po tylu latach bez pracy, nikt mnie nie zatrudni. A z Synem mieliście jakieś problemy z zajściem?

reklama
Do góry