reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mam pytanie do tych, które stosowały lub stosują sumplementy typu inofem, inofolic, ovarin, miovarian - czy stosując od pierwszego dnia @ zauważyłyście jakieś działanie tzn. np. skrócenie cyklu, jakieś bóle itp. W ogóle jak się po takim sumplemencie czujecie?
Lekarz mi polecił Miovarian i zastanawiam się właśnie nad zakupem [emoji848]

reklama
Moze sie wydłużyć. Wazne zeby sie miescilo miedzy 10a16dni. U mnie fl zazwyczaj jest 12-13dni, a w zeszlym cyklu bylo 15Dokladnie.Trzymam [emoji110][emoji110]
A pokażesz wykres ?

Pokażę [emoji4]
Screenshot_20180626-183446.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180626-183446.jpg
    Screenshot_20180626-183446.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 317
Dziewczyny mam pytanie do tych, które stosowały lub stosują sumplementy typu inofem, inofolic, ovarin, miovarian - czy stosując od pierwszego dnia @ zauważyłyście jakieś działanie tzn. np. skrócenie cyklu, jakieś bóle itp. W ogóle jak się po takim sumplemencie czujecie?

Lekarz mi polecił Miovarian i zastanawiam się właśnie nad zakupem [emoji848]

Moze na Ciebie akurat pozytywnie wplynie ale jak dla mnie to strata kasy.

Mi też lekarz polecił Miovarian. Stosowałam 2 cykle i też uznałam, że strata kasy. U mnie jedyna zmiana to wydłużenie cyklu o jakieś 2-3 dni (czyli 28-29 dni). Przestałam go brać i musiałam jeszcze odczekać jeden cykl i teraz już wróciła norma 26 +/- 2 dni. Może to i lepiej byłoby mieć te 28-dniowe cykle ale zawsze to 2 dni mniej czekania a w ciążę i tak zaszłam na krótszych cyklach. :)

Wiesz co wykres masz ładny [emoji6]

Ale nakrecac cie nie chcę bo niestety ale nie wyglada mi on na ciazowy..
Zazwyczaj te ciazowe to takie jak temperatura jest na poziomie 37°..
No ale kto wie [emoji57] zycze ci żeby jutro tak właśnie ci tempka skoczyla [emoji110][emoji110][emoji110]
U mnie temperatura nigdy nie osiągnęła 37 stopni, najwięcej 36,7.... Zaglądałam do wykresu @ForgetMeeNot i u niej temp była na poziomie 36,9 a po spadku nie urosła jakoś mocno a spadła z 37,2.... No nic zobaczymy też się nie nakrecam bo wiem że małe były szanse żeby się udało [emoji4] a ogólnie mam niską temperaturę bo po @ mam 35,9-36,1.... A ogólną temperaturę ciała mam 35,6 stopnia [emoji23]

Hej! Pewnie ciężko mi będzie się to odnaleźć, tyle osób, tyle postów ;) Zawsze marzyłam o trójcę dzieci, najlepiej z małą różnicą. I chyba nadszedł ten czas, aby pomyśleć o trzecim. Bardzo tego pragnę, ale mam też sporo obaw ;)

U mnie temperatura nigdy nie osiągnęła 37 stopni, najwięcej 36,7.... Zaglądałam do wykresu @ForgetMeeNot i u niej temp była na poziomie 36,9 a po spadku nie urosła jakoś mocno a spadła z 37,2.... No nic zobaczymy też się nie nakrecam bo wiem że małe były szanse żeby się udało [emoji4] a ogólnie mam niską temperaturę bo po @ mam 35,9-36,1.... A ogólną temperaturę ciała mam 35,6 stopnia [emoji23]
No ja tez mam zwykle niska temperaturę i tez nigdy nie przekroczyla u mnie 37°...
Zawsze mam miedzy 35.88-36.98..

Chociaz ostatnio tez widziałam "nie ciążowy" wykres [emoji6] a jednak okazał się ciazowy [emoji6]

Jednak w ostatnim cyklu gdzie przed @ mialam 36,64 ktos mnie sprowadził pstro na ziemię pewnym stwierdzeniem ze przy takiej temperaturze to na pewno ciazy nie będzie [emoji849]

Tak czy tak Trzymam kciuki oby jutro ladnie tempka odbiła [emoji6][emoji110]

reklama
Hej! Pewnie ciężko mi będzie się to odnaleźć, tyle osób, tyle postów ;) Zawsze marzyłam o trójcę dzieci, najlepiej z małą różnicą. I chyba nadszedł ten czas, aby pomyśleć o trzecim. Bardzo tego pragnę, ale mam też sporo obaw ;)
Hej, witaj [emoji255] opowiedz cos wiecej, ile masz lat, ile maja twoje szkraby, czy z wczesniejszymi ciazami nie bylo problemu zeby zajsc ?

Do góry