reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mam pytanie do tych, które stosowały lub stosują sumplementy typu inofem, inofolic, ovarin, miovarian - czy stosując od pierwszego dnia @ zauważyłyście jakieś działanie tzn. np. skrócenie cyklu, jakieś bóle itp. W ogóle jak się po takim sumplemencie czujecie?
Lekarz mi polecił Miovarian i zastanawiam się właśnie nad zakupem [emoji848]

reklama
Moze sie wydłużyć. Wazne zeby sie miescilo miedzy 10a16dni. U mnie fl zazwyczaj jest 12-13dni, a w zeszlym cyklu bylo 15Dokladnie.Trzymam [emoji110][emoji110]
A pokażesz wykres ?

Pokażę [emoji4]
Screenshot_20180626-183446.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180626-183446.jpg
    Screenshot_20180626-183446.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 312
Dziewczyny mam pytanie do tych, które stosowały lub stosują sumplementy typu inofem, inofolic, ovarin, miovarian - czy stosując od pierwszego dnia @ zauważyłyście jakieś działanie tzn. np. skrócenie cyklu, jakieś bóle itp. W ogóle jak się po takim sumplemencie czujecie?

Lekarz mi polecił Miovarian i zastanawiam się właśnie nad zakupem [emoji848]

Moze na Ciebie akurat pozytywnie wplynie ale jak dla mnie to strata kasy.

Mi też lekarz polecił Miovarian. Stosowałam 2 cykle i też uznałam, że strata kasy. U mnie jedyna zmiana to wydłużenie cyklu o jakieś 2-3 dni (czyli 28-29 dni). Przestałam go brać i musiałam jeszcze odczekać jeden cykl i teraz już wróciła norma 26 +/- 2 dni. Może to i lepiej byłoby mieć te 28-dniowe cykle ale zawsze to 2 dni mniej czekania a w ciążę i tak zaszłam na krótszych cyklach. :)

Wiesz co wykres masz ładny [emoji6]

Ale nakrecac cie nie chcę bo niestety ale nie wyglada mi on na ciazowy..
Zazwyczaj te ciazowe to takie jak temperatura jest na poziomie 37°..
No ale kto wie [emoji57] zycze ci żeby jutro tak właśnie ci tempka skoczyla [emoji110][emoji110][emoji110]
U mnie temperatura nigdy nie osiągnęła 37 stopni, najwięcej 36,7.... Zaglądałam do wykresu @ForgetMeeNot i u niej temp była na poziomie 36,9 a po spadku nie urosła jakoś mocno a spadła z 37,2.... No nic zobaczymy też się nie nakrecam bo wiem że małe były szanse żeby się udało [emoji4] a ogólnie mam niską temperaturę bo po @ mam 35,9-36,1.... A ogólną temperaturę ciała mam 35,6 stopnia [emoji23]

Hej! Pewnie ciężko mi będzie się to odnaleźć, tyle osób, tyle postów ;) Zawsze marzyłam o trójcę dzieci, najlepiej z małą różnicą. I chyba nadszedł ten czas, aby pomyśleć o trzecim. Bardzo tego pragnę, ale mam też sporo obaw ;)

U mnie temperatura nigdy nie osiągnęła 37 stopni, najwięcej 36,7.... Zaglądałam do wykresu @ForgetMeeNot i u niej temp była na poziomie 36,9 a po spadku nie urosła jakoś mocno a spadła z 37,2.... No nic zobaczymy też się nie nakrecam bo wiem że małe były szanse żeby się udało [emoji4] a ogólnie mam niską temperaturę bo po @ mam 35,9-36,1.... A ogólną temperaturę ciała mam 35,6 stopnia [emoji23]
No ja tez mam zwykle niska temperaturę i tez nigdy nie przekroczyla u mnie 37°...
Zawsze mam miedzy 35.88-36.98..

Chociaz ostatnio tez widziałam "nie ciążowy" wykres [emoji6] a jednak okazał się ciazowy [emoji6]

Jednak w ostatnim cyklu gdzie przed @ mialam 36,64 ktos mnie sprowadził pstro na ziemię pewnym stwierdzeniem ze przy takiej temperaturze to na pewno ciazy nie będzie [emoji849]

Tak czy tak Trzymam kciuki oby jutro ladnie tempka odbiła [emoji6][emoji110]

reklama
Hej! Pewnie ciężko mi będzie się to odnaleźć, tyle osób, tyle postów ;) Zawsze marzyłam o trójcę dzieci, najlepiej z małą różnicą. I chyba nadszedł ten czas, aby pomyśleć o trzecim. Bardzo tego pragnę, ale mam też sporo obaw ;)
Hej, witaj [emoji255] opowiedz cos wiecej, ile masz lat, ile maja twoje szkraby, czy z wczesniejszymi ciazami nie bylo problemu zeby zajsc ?

Do góry