reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mam pytanie do tych, które stosowały lub stosują sumplementy typu inofem, inofolic, ovarin, miovarian - czy stosując od pierwszego dnia @ zauważyłyście jakieś działanie tzn. np. skrócenie cyklu, jakieś bóle itp. W ogóle jak się po takim sumplemencie czujecie?
Ja stosowalam ovarin przez okolo pol roku i na mnie nie dzialal wcale. Co dziwne jak go lykalam to plodny sluz mi zanikl(moze byl w szyjce ale nie badalam) a jak przestalam to znowu mam go duzo:)

reklama
Ja stosowalam ovarin przez okolo pol roku i na mnie nie dzialal wcale. Co dziwne jak go lykalam to plodny sluz mi zanikl(moze byl w szyjce ale nie badalam) a jak przestalam to znowu mam go duzo:)
Dzięki za odpowiedź :)
U mnie ostatnio właśnie coś mało śluzu dlatego zastanawiam się czy nie spróbować z którymś z tych suplementów.

Dziewczyny fl jest stala tak? Wiec skoro ostatnio u mnie wynosila 13d to w tym cyklu tez powinna byc 13d?
Moze sie wydłużyć. Wazne zeby sie miescilo miedzy 10a16dni. U mnie fl zazwyczaj jest 12-13dni, a w zeszlym cyklu bylo 15
Niekoniecznie, stała tzn. że powinna się mieścić w przedziale 12-16 dni, czasem piszą że od 10 jest ok.
Stała w przeciwieństwie do pierwszej fazy, która nie ma określonej liczby dni.
Dokladnie.
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, spróbuję zatestowac jeśli rano temperatura nie spadnie.... Choć nie wiem czy zdążę bo zaczął boleć mnie brzuch jak na @....
Trzymam [emoji110][emoji110]
A pokażesz wykres ?

reklama
Dziewczyny biorę duphaston na wywołanie @ bo coś mi się pochrzaniło i czuję się po nim tragicznie szczególnie po południu biorę 3x1 tab, mdłości i senność mnie wykończy czy to normalne ?

Do góry