martoosia04
Fanka BB :)
U mnie wczoraj mocniejsze te kreseczki były na teście owu a dziś druga taka blada jak cień cienia [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby bylo tak ze nie bedziemy musialy isc do lekarzy z powodu nie udanych prob tylko predzej zobaczymy te 2 kreski.Z synkiem to taka typowa wpadka.. w dodatku z ex..
No ale najważniejsze ze jest [emoji6]
Bylam jakis czas temu u gin, wszystko jest w porządku..
Daje nam czas do wrzesnia/pazdziernika jak nie wyjdzie to wtedy moze zaczniemy myslec nad kolejnymi krokami..
Niekoniecznie, stała tzn. że powinna się mieścić w przedziale 12-16 dni, czasem piszą że od 10 jest ok.Dziewczyny fl jest stala tak? Wiec skoro ostatnio u mnie wynosila 13d to w tym cyklu tez powinna byc 13d?
Juz zaciskam kciuki Pamietaj ze bol jak na @ moze tez ciaze zwiastowacDziewczyny trzymajcie jutro kciuki, spróbuję zatestowac jeśli rano temperatura nie spadnie.... Choć nie wiem czy zdążę bo zaczął boleć mnie brzuch jak na @....
Ktory masz dc?Zobacz załącznik 871184
A jednak dziś mocniejsza jest ta krecha.
Ale i tak do owu jeszcze trochę. Ale to to akurat wiem. Ale potestuje sobie co by widzieć te zmiany. Ciekawi mnie to.