Misza95
Moderator
11 dc, bralam clo 2-6, wiec chyba juz powinno cos byc. Tez mialas stymulacje?Który masz dc? Mi w ubiegłym cyklu w 6 dni pęcherzyk urósł 12 mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11 dc, bralam clo 2-6, wiec chyba juz powinno cos byc. Tez mialas stymulacje?Który masz dc? Mi w ubiegłym cyklu w 6 dni pęcherzyk urósł 12 mm
Ja też brałam od 2 dc. Może powinnaś brać po dwie tabletki. Ale to i tak nic jeszcze nie prezsądzone. Zobaczysz co będzie na drugim usg cierpliwości! Będzie dobrze! Mówiłaś o wysepce lekarzowi? Może powinien zmienić ci lek od następnego cyklu?A w ktorych dc bralas? Zapytalam gina czy nic nie ma to tylko mi powiedzial ze ani jednego powyzej 10mm... Dziekuje. Pojde w poniedzialek to zobaczymy. Gin zasugerowal zwiększenie dawki na 2 tabl, ale boje sie znowu tej wysypki okropnej.
Powtorze, jeszcze staram sie nie napalać, ale jest ciężkoJa widzę 2 kreskę! Sama boje sie za Ciebie cieszyć, ale na pewno musisz powtórzyć ten test
Ja po przeprowadzce do domu zaciążyłam po 6 cyklach, więc masz czas . Trzymam kciukiU mnie się chyba nie sprawdza . My na swoim od sierpnia, od listopada starania i nic..
To nic nie znaczy, ja tez mam @ dwa dni obficie a potem licho. Skonsultuj to z ginekologiem jeszcze.Zaczynam się martwić 4dzień małpy, a ja juz prawie po. Ostatnio mam tak że 2 dni się ze mnie leje i 2 dni prawie nic. Może już się jajniki wygaszają
Betę masz piękną, wiec myśle, że możesz się już cieszyć!Powtorze, jeszcze staram sie nie napalać, ale jest ciężko
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Mowilam mu, stwierdził ze moze w takim razie jeszcze jeden cykl po 1 tab. No dobrze, czekamy dalej. A jak wyglada sytuacja u Ciebie? [emoji4]Ja też brałam od 2 dc. Może powinnaś brać po dwie tabletki. Ale to i tak nic jeszcze nie prezsądzone. Zobaczysz co będzie na drugim usg cierpliwości! Będzie dobrze! Mówiłaś o wysepce lekarzowi? Może powinien zmienić ci lek od następnego cyklu?
Ale to nie ja robiłam bete, pomylilas mnie z ktoras z dziewczyn ja tylko sikalam [emoji14]Betę masz piękną, wiec myśle, że możesz się już cieszyć!